«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK Bergama Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere katıldı

Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK Bergama Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere katıldı

bergama-belediye-baskani-dr-tanju-celik-bergama-kultur-merkezinde-duzenlenen-etkinliklere-katildi.jpg

Özel eğitim sınıfı öğrencilerinin eğlenceli gösterilerini izledikten sonra başarı belgelerini takdim eden ÇELİK, gösterilerin ardından Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

ÇELİK; ÖTEKİLEŞTİRMEYİ AŞMAK İÇİN BERABERİZ, YANINIZDA OLACAĞIM

ÇELİK, Bergama Kültür Merkezi’nde gerçekleşen engelli çocukların ve ailelerin katıldığı etkinlikte yaptığı açıklamada, “Ben hayatımın 25 yılını engelleri aşmak için çalıştım. Hekimlik yaptığım dönem boyunca engelli bireylerimize katkıda bulundum. Bir engelli çocuğun olduğu zaman önce hastaneye bağlı bir hayatın oluyor. Hastane dönemi ve sonrasında sorunlar, ilaçlar, kullanacakları malzemeler, fiziksel veya zihinsel sorunlar yaşanırken ailesel problemler olabiliyor. Annelerimizin neler yaşadıklarını biliyorum. Çocuklarla mücadele ederken aile olabilmek, toplumun size ayırdığı ötekileştirmeyi aşabilmek için beraberiz. Bergama Belediye Başkanı olarak da her zaman yanınızda olacağım. Sizlerle konuşurken etkilenmemek mümkün değil ne kadar zor olduğunu biliyorum. Emin olun ki engelleri aşmak için             her zaman yanınızda olmanın yanında engelleri aşmak için çalışacağız. Mücadelemiz hayatımız sürdüğü sürece devam edecek” dedi.

BERGAMA GÜZELLİK ILICASI’NDA EĞLENCE DOLU ANLAR YAŞANDI 

Bergama Rahmi Yeşilsoy Engelli Merkezi öğrencileri ve Bergama’daki özel öğrenim merkezleri öğrencilerinin katıldığı Ilıca Sosyal Tesisleri’ndeki programda eğlence dolu anlar yaşandı. Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK’le bol kahkahalı sohbetler yapan çocuklar yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde dans ederek eğlendiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *