«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (14.6.24)

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (14.6.24)

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (14.6.24)

Bu Cuma, Paribu Cineverse, geniş bir film yelpazesine ev sahipliği yapacak. Peki Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (14.6.24) hangileri? 14 Haziran’da vizyona girecek olan yeni filmler arasında, farklı türlerdeki yapımlar sinemaseverlerle buluşacak. İşte bu haftanın öne çıkan filmleri:

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (14.6.24)

  • Ters Yüz 2 (Inside Out 2): Sevilen animasyonun ikinci filmi, artık ergenlik çağında olan Genç Riley’in karmaşık duygularla başa çıkma maceralarını anlatıyor. Kumanda merkezi, beklenmedik duygularla karışıklığa sürüklenirken, Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku, Tiksinti’nin yanı sıra Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç da aralarına katılır.
  • Siccin 7: Haftanın korku filmlerinden biri olan Siccin 7, kaçak yaşamaya başlayan bir adamın, ailesiyle birlikte korkunç olaylarla dolu bir konakta yaşadıklarını ele alıyor. Kemal’in kaçışı, alzheimer hastası annesinin zihninin karanlık sırlarıyla birleşince, konak bir paranormal kabuslar labirentine dönüşür.
  • Veda Partisi: Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Seda Akman’ın başrollerini paylaştığı bu komedi filmi, evlenecek bir arkadaşları için bekarlığa veda partisi düzenleyen beş yakın arkadaşın maceralarını anlatıyor. Ancak planları, kiralamış oldukları villada beklenmedik sürprizlerle doludur.
  • Süper Maymun Shimmy (Shimmy: The First Monkey King): Çocuklar ve animasyon severler için bir seçenek olan bu film, kötü güçlerle mücadele eden süper güçlere sahip bir maymunun hikayesini konu alıyor. Shimmy, dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü güçlere karşı mücadele ederken, kendi süper kahraman yeteneklerini keşfetmeye çalışır.
  • Daha İyi Bir Yarın: Yağız Can Konyalı, Hande Doğandemir ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerini paylaştığı bu film, sevgilisi tarafından terk edilen genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Ozan, intihar etmeye karar verir ve yaşam sonlandırma merkezine başvurur ancak beklenmedik bir şekilde aşık olduğu kadın tarafından reddedilir.
  • Mahzen: Alberto Corredor’un yönettiği bu korku filmi, bir kadının kendisine miras kalan barın mahzenindeki yaratıklardan kurtulma mücadelesini ele alıyor. Iris, mirası devraldıktan sonra “Çuval Kafa” adlı yaratıkla uğraşmak zorunda kalır ve bu, beklenmedik müşterilerle dolu bir maceraya dönüşür.

Bu Cuma, Paribu Cineverse’ta farklı türlerden birbirinden ilginç filmler sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: https://sanathaberleri.com/bu-cuma-vizyonda-yer-alacak-filmler-14-6-24/

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *