«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Fairmont Quasar İstanbul Fiolas İş Birliği ile Global Welness Day’i Unutulmaz Deneyimlerle Dolu Bir Etkinlikle Kutladı

Fairmont Quasar İstanbul Fiolas İş Birliği ile Global Welness Day’i Unutulmaz Deneyimlerle Dolu Bir Etkinlikle Kutladı

Fairmont Quasar İstanbul Fiolas İş Birliği ile Global Welness Day’i Unutulmaz Deneyimlerle Dolu Bir Etkinlikle Kutladı

Fairmont Quasar Istanbul, Global Wellness Day’i doğayla iç içe olma konseptinde, ilhamını doğadan alarak koku çevresinde geliştirdiği yaşam tarzı ürünleriyle öne çıkan Fiolas iş birliği ile unutulmaz deneyimlerle dolu bir günle kutladı. Sevilen yoga eğitmeni Erçin Köseoğlu eşliğinde yoga seansı yapan konuklar, Fairmont Spa’nın bahçesinde yoga yaptıktan sonra dinlenerek rahatlatıcı bir günün keyfini çıkardı. 5 Haziran 2024, Çarşamba günü gerçekleşen etkinliğe sanat, moda, cemiyet ve iş dünyasından Fulya Gündoğdu, Bahar Akbulut, İlda Özgürel, Talha Beşir, Mihriban Seyhan gibi isimler katıldı.

Fairmont Quasar Istanbul’un her sene farklı konseptlerle kutladığı ve şehir hayatından bir gün bile olsa uzaklaşarak iyi yaşamın keyfine varmayı amaçlayan Global Wellness Day, bu sene, 5 Haziran Çarşamba günü içsel huzurun ön plana çıktığı bir etkinlikle Fairmont Spa’da kutlandı. Fairmont Quasar Istanbul Genel Müdürü Nicolas Kipper ev sahipliğinde ve doğal içerikleriyle sevilen koku odaklı yaşam tarzı markası Fiolas iş birliğinde gerçekleşen etkinlikte, sevilen yoga eğitmeni ve antrenör Erçin Köseoğlu eşliğinde yoga seansına katıldıktan sonra Fairmont Spa’nın huzurlu atmosferinde dinlenerek geçiren konuklar, şehir hayatının yoğunluğuna ara vermenin keyfini çıkardı.

Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Ercan Yamantürk ve ekibi tarafından hazırlanan sağlıklı ikramlar ve Fiolas’ın doğal içerikleriyle sevilen sürdürülebilir ürünleri eşliğinde kutlanan Global Wellness Day’de iyi yaşam pratiklerinin önemi bir kez daha vurgulandı.

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *