«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Sıklıkla adından söz ettiren Berkem Ezel, yeni şarkıları için müjdeyi verdi. Son zamanlarda İsmi Beyaz Tv, Yerel Gazeteler, Tv8, Show Tv, Business Time gibi yerlerde geçen ve geçecek olan Berkem Ezel isim büyütmeye devam ediyor.

“Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum”

Yeni çıkacak şarkı ve albümleri için rahat davranan ve doğru zamanı bekleyen Berkem Ezel çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mersin dışında da bir çok sürpriz projesi olduğunu belirten Berkem Ezel “Tüm sevenlerime sevgiler” dedi.

Berkem Ezel Kimdir?

2004 yılında Mersin’de doğan Berkem Ezel, 14 yıldır rap müzik ile uğraşıyor. Kariyer basamaklarını hızla yükselmeye devan eden şarkıcı, ilk solo konserini de Mersin’de vermişti.

Şarkıcı, Onu bugünlere getirenin, Mersin’de kazanlı Mahallesi’nin onu sahiplenmesi olduğunu belirtiyor.

Çalışmalarına tam gaz devam eden şarkıcı, yeni ve güzel projeleri olduğunu belirtiyor. Ek olarak, daha önce katıldığı sekiz Street Freestyle yarışmasının hepsinde birinci olduğunu da belirtiyor.

İşlerine Mesut Tuğrul, Yunus Can Akıl  gibi isimlerle devam edeceğini ifade eden Berkem Ezel, çok yakında yeni konserler ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Berkem Ezel’in Şarkıları Nelerdir?

Son single’ı Tam Gaz’ı Netd etiketi ile müzik severlerle buluşturan Berkem Ezel; Kendall, Paradoks, Audi, Joint ve Dans Ediyoruz gibi şarkılara da imza atmıştı. Mersin’de sık sık sevenleriyle sahnede buluşan ünlü rapçinin son klibi Youtube’da ilk 2 ayda 250 bine yakın izlenme ile tebrikleri topladı.

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *