«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. 18.Denizli Tarım Fuarı Açıldı

18.Denizli Tarım Fuarı Açıldı

18-denizli-tarim-fuari-acildi.jpg

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren 18. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, Denizli’nin önde gelen yöneticileri ve  iş insanlarının katılımıyla yaptığı açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.

EGS Park Fuar Alanı’nda gerçekleşen açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Denizli İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Saffet Üge, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici ve İlçe Belediye Başkanları ile birlik ve oda başkanları katıldı.

TÜKETTİĞİMİZİN FAZLASINI ÜRETMELİYİZ

Açılışta konuşan Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan; “Ülkece içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde tarıma daha çok sahip çıkmalıyız. Ülkece  yaşadığımız felaket nedeniyle tarımda %10 gibi bir üretim kaybı oldu. Bunu çok daha fazla çalışarak telafi etmeliyiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Yaşadığımız zor günlerde tükettiğimizin çok daha fazlasını üretmemiz gerekiyor. Biz  üretimi destekleyen fuarların her zaman yanındayız” diyerek Denizli Tarım Fuarı’na olan desteğini ifade etti.

SON TEKNOLOJİLER BU FUARDA

Orion Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen fuarda; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alıyor. 100’ün üzerinde firmanın stantlarıyla temsil edilen fuarın 100.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

Girişlerin ücretsiz olduğu Denizli Ege Tarım Fuarı, 01 Mart  – 05 Mart tarihlerinde 10:00 – 18:00 saatleri arasında tüm sektörün ziyaretine açık olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *