«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. 29 Ekim Cumhuriyet Balos’suna Ünlü İismler Katıldı

29 Ekim Cumhuriyet Balos’suna Ünlü İismler Katıldı

29-ekim-cumhuriyet-balossuna-unlu-iismler-katildi.jpg

İstanbul’un kalbinde yer alan CVK Park Bosphorus Hotel’in ev sahipliği yaptığı “Sanat Cumhuriyetle Güzel!” temalı 29 Ekim Balosu’na ünlü oyuncular Tamer Yılmaz, Nur Sürer, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Nergis Kumbasar, Ferruh Karakaşlı gibi isimlerin yanı sıra  sanat ve iş dünyasının  değerli isimleri katılım gösterdi.

 

Cumhuriyetimizin 99. yılında, kuruluş günündeki özde, ruhta ve sanatın birleştiriciliğinde 29 Ekim tarihinde “Sanat Cumhuriyetle Güzel” temalı Cumhuriyet Bayramı Balosu ünlü isimleri bir araya getirdi. 

 

Tamer Yılmaz, Nur Sürer, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Nergis Kumbasar Ferruh Karakaşlı gibi isimlerin katılımıyla “Sanatta Engel Yok Vakfı” yararına gerçekleşen gecenin sunuculuğunu sanatçı Ece Pirim yaparken, Kürşat Başar Orkestrası ve Ezgi Bıcılı ise misafirlere eşsiz bir müzik şöleni yaşattı.

 

Leaders CXO ve Maji Art Gallery işbirliği ve Teknik Kimya ana sponsorluğunda gerçekleşen gecede birbirinden değerli sanatçıların eserleri Sanatta Engel Yok Vakfı yararına düzenlenen müzayedede satışa sunuldu. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *