«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. 'Aile'nin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı!

'Aile'nin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı!

ailenin-yeni-sezonundan-ilk-tanitim-yayinlandi.jpg

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ilk sezonuyla büyük ilgi gören ‘Aile’nin 2. sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı başrollerinde buluşturan, 3 Ekim’de yeni sezonuyla ekranlara gelecek dizinin zengin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. 

İlk sezonuyla salı akşamları hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vuran, Ay Yapım’ın ‘Aile’ dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı ekranlarda bir araya getiren ve vurucu bir finalle sezon arası veren dizinin 2.  sezondan ilk tanıtım yayınlandı. Aslan’ın ailesini yeniden bir masada topladığı tanıtımda Devin’le Aslan’ın aşk üstüne yorumları dikkat çekiyor. 

Etkileyici hikayesinin yanı sıra zengin oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan ‘Aile’nin 2. sezonuna güçlü isimler dahil oldu. Soykanlar içinde büyük hesaplaşmalara sahne olacak yeni sezonda Selin Şekerci avukat Serap Vural olarak seyircinin karşısına çıkarken, usta oyuncu Ayda Aksel ise Aslan’ın halası Nedret karakterine hayat verecek. Kartların yeniden dağıtılacağı yeni sezonda Alper Çankaya’nın canlandıracağı Bedri karakterinin hikayeyi nasıl etkileyeceği ise merakla beklenecek

‘Aile’nin 2. sezonu 3 Ekim’den itibaren her salı akşamı Show TV’de ekranlara gelecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *