«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Ak Parti Bornova’dan Altyapı Problemlerine Mizahi Gönderme

Ak Parti Bornova’dan Altyapı Problemlerine Mizahi Gönderme

ak-parti-bornovadan-altyapi-problemlerine-mizahi-gonderme.jpg

11 Kasım 2022 Cuma günü İzmir Türk TV ekranlarında “Ahmet Özsoy İle Gündem Özel” programına konuk olan AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, CHP’li Bornova Belediyesi’nin belediyecilik niteliği ve hizmet alanlarında yetersizliğine vurgu yapmıştı.

 

Özellikle altyapının bütünüyle yetersiz olduğuna, bir sağanak yağmur halinde Bornova’nın birçok noktasında taşkınlar meydana geldiğine değinen Güldoğan’ın açıklamalarının üzerinden henüz bir hafta geçmişken, 18 Kasım 2022 Cuma günü yağan sağanak yağmur neticesinde beklenen oldu ve Bornova’nın birçok mahallesinde, sokak ve caddelerinde su taşkınları meydana geldi.

 

Görüntüleri, İzmir Türk TV ekranlarında yaptığı açıklamalarıyla birlikte, kişisel ve kurumsal sosyal medya hesaplarında paylaşan Güldoğan; paylaşımında

 

“11 Kasım 2022 günü katıldığımız Programda ne söyledik ise maalesef tam 1 hafta sonra gerçekleşti. Biz sınır ötesi operasyonlar yaparken, yerelde kendi görevlerini yapamayanlar utansın! #festivaltadındayaşam” açıklamalarına da yer verdi.

 

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nın kurumsal sosyal medya hesaplarında da “İlçe Başkanımız Veysel Güldoğan, 11 Kasım 2022 günü katıldığı programda, Bornova Belediyesi’nin altyapı konusundaki yetersizliğine işaret ederek;

 

“İlk yağmurda Bornova’da birçok noktada taşkınlar olacak” demişti. 1 hafta sonra söylenenler maalesef gerçek oldu. CHP’li yerel yönetimimizin basiretsizliğinin cezasını yine maalesef Bornovalı hemşehrilerimiz çekti.

 

Açıklamasıyla paylaşılan video, Bornovalı birçok vatandaş tarafından izlendi ve yapılan yorumlarla desteklendi.

 

Güldoğan, belediyenin yetersiz altyapıya yönelik gerekli çalışmaları yapmadığı sürece; bu hafta boyunca ve daha sonrasında da bu manzaraların gözleneceğini belirtti. Kendilerinin de bunu sürekli gündeme getireceğini söyleyen Başkan Güldoğan, 21 Kasım 2022 tarihindeki yağışın ardından ortaya çıkan manzaraları da, 22 Kasım 2022 Salı günü, yine sosyal medya hesaplarından yaptıkları mizahi bir paylaşımla gözler önüne serdi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *