«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Ampute Futbol Milli Takımı Bitexen’le dünya şampiyonluğunu kutladı

Ampute Futbol Milli Takımı Bitexen’le dünya şampiyonluğunu kutladı

ampute-futbol-milli-takimi-bitexenle-dunya-sampiyonlugunu-kutladi.jpg

Ampute Futbol Milli Takımı teknik heyeti ve oyuncuları, Bitexen ev sahipliğinde düzenlenen özel bir geceyle dünya şampiyonluğunu kutladı. 

 

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, ana sponsoru olduğu ve 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda şampiyon olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı için özel bir kutlama yemeği düzenledi. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Av. Muaz Ergezen, Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, TBESF ve Bitexen yöneticileri ile Ampute Futbol Milli Takım teknik heyeti ve oyuncuları, kendileri onuruna verilen kutlama yemeğinde bir araya geldi. 

 

MİLLİ TAKIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Bitexen Yönetim Kurulu Murahas Üyesi Musa Tahsin Doğan gecede yaptığı konuşmada, “Ampute Futbol Millî Takımı’mız, bu yıl İstanbul'da düzenlenen Ampute Futbol Dünya Kupası'nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’nin en büyük gurur kaynağı oldu. Bu tarihi başarıya imza atan Ampute Futbol Milli Takımı’mızı sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Gelecekte bizleri daha büyük başarılar ile onurlandıracaklarına inanıyoruz.” dedi. 

 

FIRSAT EŞİTLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ

Doğan sözlerine şöyle devam etti: " Bitexen olarak hem listelediğimiz 20’yi aşkın taraftar token ile hem de çalıştığımız hemen hemen her kulübe sponsor olarak futbol ve basketbol başta olmak üzere kulüplerimize önemli düzeyde finansman desteği sağladık. Bununla birlikte toplumsal konulara karşı duyduğumuz sorumluluğun bir parçası olarak Türk sporuna olan katkılarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile yaptığımız çalışma bizim için çok kıymetli. Ampute Milli Futbol Takımı’mızın elde ettiği başarılar özellikle fırsat eşitliği konusunda önemli farkındalık yarattı. Bu farkındalığı geniş bir kitleye ulaştırmayı bir görev olarak görüyoruz. Yakın zaman önce Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na özel TBESF Token’ı çıkardık. TBESF token ve bu kampanyalardan elde edilen gelirin tamamını Bitexen adına federasyona bağışlıyoruz. Toplumdaki her bireyin fırsat eşitliğine sahip olabilmesi kurumsal olarak her zaman önceliğimiz olmaya devam edecek. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başta olmak üzere tüm sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz.”

 

NFT’LERDEN ELDE EDİLEN GELİR TBESF’YE AKTARILDI 

Bitexen ve Babylons iş birliğiyle 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda mücadele eden Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı için anlamlı bir proje hayata geçirildi. Düzenlenmeye başlandığı 2017 senesinden bu yana 2017 ve 2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonalarının ikisinde de şampiyonluğa ulaşan millilerimizi onurlandırmak ve gururlandırmak için bu iki şampiyonluğu simgeleyen NFT'ler oluşturuldu. Bitexen sponsorluğunda, teknolojisinin ve sanatının Babylons tarafından sağlandığı ve açık arttırma usulüyle satışa sunulan NFT’lerden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’na bağışlandı. 

 

TBESF İÇİN ÖZEL TOKEN ÇIKARILDI

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, spor faaliyetlerinde toplumun tümünün fırsat eşitliğine sahip olabilmesi hedefiyle projeler hayata geçiriyor. Bitexen, Temmuz 2022’de Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu için özel olarak çıkarttığı TBESF token’dan elde edilen gelirin tümünü federasyona aktararak engelli sporculara kaynak yarattı. 

 

Türkiye’nin ilk ve en büyük NFT pazaryeri olma sıfatını elinde bulunduran Babylons.io ise faaliyetlerine başladığı tarihten bu yana sayısız yerli ve global projeye teknoloji sağladı. Birçok kategoride hizmeti ve ürünü bulunan Babylons, spor kategorisinde de çalışmalarını arttırdı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *