«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Anadolu Hayat Emeklilik'ten Ek Katkı Payı Hediyesi!

Anadolu Hayat Emeklilik'ten Ek Katkı Payı Hediyesi!

anadolu-hayat-emeklilikten-ek-katki-payi-hediyesi.jpg

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik ikramiyesini ya da toplu parasını Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) değerlendirmek isteyenler için ek katkı payı ödüllü bir kampanya başlattı. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; bireysel emeklilik hesabına 200 bin TL ve üzerinde ek katkı payı ödemesi yapanlar, yüzde 30 devlet katkısına ilave olarak 5 bin TL’ye varan ek katkı payı hediyesi kazanacak.

Anadolu Hayat Emeklilik, emekli ikramiyesi veya toplu parası ile geleceği için tasarruf yapmayı planlayanlar için ek katkı payı ödüllü kampanya başlattı. Şirket, 31 Mayıs tarihine kadar bireysel emeklilik hesabına toplu para yatıran kişilerin dahil olabileceği kampanya kapsamında, yüzde 30 oranında hesaplanan devlet katkısı avantajına ilaveten 5.000 TL’ye kadar ek katkı payı ödülü sunuyor. 

Ek katkı payı ödüllü kampanyanın 31 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Didem Makaskesen, “Kampanyaya şirketimizin mevcut müşterileri ya da yeni bireysel emeklilik hesabı açtırarak bu hesaba toplu para ödemesi yapan kişiler dahil olabiliyor. Üstelik, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emekli olsa da tasarruf yapmaya devam etmek isteyen kişiler de kıdem tazminatlarını ya da emekli maaşlarını bireysel emeklilik hesaplarına yatırarak 31 Mayıs’a kadar devam edecek bu ödüllü kampanyadan yararlanabiliyor” şeklinde konuştu. 

Anadolu Hayat Emeklilik, 200 bin TL ve üzerinde yapılacak ek katkı payı ödemelerinde yatırılan toplu paranın yüzde 1’i oranında hediye ek katkı payı ödülü vererek müşterilerinin emeklilik birikiminin daha da büyümesine destek oluyor. 

Kampanyayla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler anadoluhayat sayfasındaki “Kampanyalar” menüsünü inceleyebilir, henüz bireysel emeklilik hesabı olmayanlar ise Anadolu Hayat Emeklilik’in internet sitesindeki “Online Satın Al” adımından ihtiyaç ve gelecek beklentilerine en uygun BES ürününü birkaç dakika içinde satın alabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *