«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. Anadolu Sigorta bir kez daha Hizmet İhracatı Şampiyonları arasına katıldı

Anadolu Sigorta bir kez daha Hizmet İhracatı Şampiyonları arasına katıldı

Anadolu Sigorta, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından hazırlanan “2021 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları” sıralamasında; finans, sigorta ve diğer mali hizmetler kategorisinde ikinci oldu.

Gösterdikleri başarılı performans ile hizmet sektörünün ihracat hedefine katkı sağlayan firmaların sıralandığı, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından verilen “2021 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları” ödülleri sahiplerini buldu. 2018 yılından bu yana listede yer alan Anadolu Sigorta, 2021 yılı sonuçlarına göre finans, sigorta ve diğer mali hizmetler kategorisinde ikinci sırada yer alarak listeye giren ilk üç şirketten biri oldu.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Gökalp “2018 yılından bu yana yer aldığımız Hizmet İhracatı Şampiyonları listesinde arka arkaya dördüncü kez yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hizmet kalitemiz, ürün çeşitliliğimiz ve güvenilirliğimizle Türkiye’nin güvencesi olma hedefiyle yolumuza devam ederken hizmetlerimizi uluslararası arenaya da taşıyoruz. Bunu yaparken de ülkemizin sürdürülebilir büyümesine ve artan ihracat hacmine katkı sunmak için çalışıyoruz. Bu ödül bu açıdan bizim için çok kıymetli. Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de bu hedeflerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *