«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Aygaz'da Bayrak Değişimi

Aygaz'da Bayrak Değişimi

aygazda-bayrak-degisimi.jpg

Aygaz’dan yapılan açıklamada Ekim 2015’ten bu yana Aygaz A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Gökhan Tezel’in 14 Nisan 2023 tarihi itibarıyla emekli olacağı duyuruldu. Aygaz Genel Müdürlüğü’ne, 17 Nisan 2023 itibarıyla 2021 yılından bu yana Koç Holding’de Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Melih Poyraz atandı. 

Şirketten yapılan açıklamada, Gökhan Tezel döneminde Aygaz Grubu’nun ana LPG işinde büyümesini sürdürürken, United Aygaz Bangladeş’in kurulması gibi küresel rekabette gücünü artırdığı stratejik yatırım hamleleri gerçekleştirildiğine dikkat çekildi. Aynı dönemde Aygaz’ın Pürsu ve Sendeo gibi yeni iş alanlarında önemli iki girişimi hayata geçirdiği vurgulanırken, “Sayın Melih Poyraz’ın göreve gelmesiyle birlikte Aygaz’ın farklı coğrafyalarda büyüme yolculuğu güçlenerek devam ederken, yeni iş kollarındaki fırsatları değerlendirme çalışmaları da artarak sürecektir” denildi. 

İş yaşamına 2001’de Ernst&Young’da danışman olarak başlayan, 2004 – 2014 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı olarak görev yapan Melih Poyraz, 2014 yılında Arçelik bünyesinde Kurumsal Risk Yönetimi Direktörü olarak atanarak Koç Topluluğu’na katıldı. 2015 – 2021 yılları arasında Koç Holding’de CEO Ofisi Koordinatörlüğü’nü yürüten Melih Poyraz, 2021 yılından bu yana Koç Holding Strateji ve Yeni İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapmaktaydı. Boğaziçi Üniversitesi’nden İşletme alanında lisans, Galatasaray Üniversitesi’nden Ekonomi Hukuku alanında yüksek lisans derecesi bulunan Melih Poyraz’ın MIT Sloan School of Management’tan MBA, Northwestern Üniversitesi’nden Hukuk alanında doktora derecesi bulunuyor. 2014 yılından itibaren ABD Illinois Barosu’na kayıtlı avukattır. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *