«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. Aynı Anda iki projeyle ekranlarda

Aynı Anda iki projeyle ekranlarda

ayni-anda-iki-projeyle-ekranlarda.jpg

Kasaba Doktoru’ndaki Berna karakteriyle gönüllere taht kuran Banu Karagöz, Tabii’de yayınlanan iki dönem projesiyle yeniden kamera karşısına geçti.

Banu Karagöz, Hz. Abdülkadir Geylani’nin hayatını anlatan Hay Sultan dizisi ve Akif dizisindeki karakterleri için öğrenci gibi dersi çalıştı.

 Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı Akif dizisinde Nakiye Hanım karakterine ve Hz. Abdülkadir Geylani’nin hayatını anlatan Hay Sultan dizisinde Banu karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan güzel oyuncu, sete çıkmadan önce çok çalıştığını söyledi. İki dönem projesinde birden rol alan güzel oyuncu, rolü içinde tarih öğrencisi gibi ders çalıştı. Rol aldığı projelerin işlendiği dönemleri öğrenci gibi araştıran ve inceleyen Banu Karagöz, bu sayede rolüne daha iyi adapte olduğunu söyledi. Kısa sürede iki projedeki performansıyla gözleri üzerine çeken güzel oyuncu, “Her karakter benim için bir sınav. Karakter bana geldiğinde öğrenci gibi ders çalışır, rolü sindirir ve kameranın karşına öyle geçerim” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *