«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. ''Ayos Holding'ten Spor'a 5 milyon dolar yatırım''

''Ayos Holding'ten Spor'a 5 milyon dolar yatırım''

ayos-holdingten-spora-5-milyon-dolar-yatirim.jpg

Temelleri  2003 yılında halen Holding  Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren  Oktay Şirin tarafından atılan Ayos Group  bugün ailenin ikinci kuşak temsilcisi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Şirin’in  kurumsal ilkeler çerçevesinde ortaya koyduğu vizyoner bakış açısı ile 9 ayrı gurup şirketi ile Ayos Holding çatısı altında faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor. 

Faaliyet alanlarında inşaat, güvenlik, temizlik, lojistik, otomotiv ve bilişim sektörleri bulunan holding  son dönemde profesyonel spor branşlarında gerçekleştirmiş olduğu sponsorluk ve iş birliği anlaşmaları ile de adından söz ettiriyor. 

2022-2023 sezonunda Konyaspor ile futbol ve basketbol branşlarında sponsorluk anlaşmaları imzaladıklarını söyleyen Ayos Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Şirin; ‘’Bu anlaşmadan elde ettiğimiz veri ve geri dönüşler neticesinde Ayos Holding vizyonu ve ilkeleri ile örtüşen spor alanında gençlerin ve çocukların hayatına sporu adapte etmek, sporcu yetiştirmek ve sporla birlikte eğitimlerini gerçekleştirmek hedefleri ile 2023 yılında Ayos Spor A.Ş’ yi kurduk’’ dedi. 

 

‘’5 Milyon dolarlık bir kaynak yaratma imkanımız oldu’’

Spor alanına yaptıkları yatırımlar hakkında da bilgi veren Osman Şirin;

‘’Bugün itibari ile Ayos Holding olarak spor kulüplerine ve sporculara yönelik yaklaşık 5 milyon dolarlık bir kaynak yaratma imkanımız oldu. Türkiye’nin önde gelen spor kulüpleri ve markaları ile yeni yatırım ve iş birliklerine devam edeceğiz. Bu anlamda çok kısa bir zaman içinde  Beşiktaş JK Kadın Voleybol Takımı İsim Sponsorluğu ile ilgili Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve iki kulüp yöneticilerinin katılacağı bir basın lansmanı gerçekleştireceğiz.  Antalyaspor ile Basketbol branşında yaptığımız iş birliğini de Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ve  her iki kulüp yöneticilerinin katılacağı bir lansman ile 14 Eylül 2023 tarihinde Antalya’dan kamuoyuna duyuracağız’’ dedi. 

  

İlk Şube Basketbol alanında

Ayos Spor A.Ş’nin kuruluşu ile birlikte ilk faaliyetlerini Ayos Spor Basketbol Şubesi’ni kurarak başladıklarını belirten Ayos Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ayos Spor A.Ş Başkan Vekili Av. Mehmet Aslan ‘’ Yaptığımız araştırmalar neticesinde potansiyeli yüksek olan Basketbol branşını profesyonel alanda Türkiye genelinde en az yatırım yapılan spor alanı olarak gördük. Ayos Spor Kulübü olarak bu nedenle ilk branş olarak basketbolu tercih ettik.’’ dedi. 

Çocukların ve gençlerin gelişiminde yarattığı pozitif etki nedeni ile basketbola önem verdiklerini belirten Av. Mehmet Aslan önümüzdeki günlerde Basketbol Şubesi ile Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden biri olan Antalyaspor Kulübü ile birlikte yapmış oldukları işbirliğini duyuracaklarını ve Ayos Antalyaspor Basketbol Takımı adı ile 2023-2024 sezonunda Basketbol 2. Liginde mücadele edeceklerini ve hedeflerinin mutlak başarı parolası ile şampiyonluk olduğunu söyledi. 

 

Basketbol Takımına 14 Oyuncu Transfer edildi

Ayos Basketbol Takımı Sportif Direktörlük görevine getirilen Turgay Çataloluk ve Baş Antrenör görevine getirilen  Engin Gençoğlu Basketbol Şubesinin kurulması ile birlikte kısa zamanda teknik ve idari kadro haricinde 14 oyuncu transferi gerçekleştirilmesini sağladı. 

Sezona tam kadro ve eksiksiz başlamayı hedeflediklerini, bu doğrultuda 14 oyuncu ile anlaşma  sağlayarak, antremanlara başladıklarını belirten  Ayos Basketbol Takımı Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ‘’ Öncelikli hedefimiz ve planımız basketbol süper liginde yer almak ve bu ligde devamlılık sağlamak olacak’’ dedi.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *