«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Başkan Aydın’dan Ürkmez ziyareti

Başkan Aydın’dan Ürkmez ziyareti

baskan-aydindan-urkmez-ziyareti.jpg

Haftaya Ürkmez‘de bir dizi ziyaretle başlayan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, esnaf ve vatandaşla buluştu. Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın daha sonra Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimi ile kahvaltıda buluşup gelişmeler hakkında bilgi verdi. 

 

Yeni haftaya Ürkmez‘de esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek başlayan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, yapımı devam eden Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların planlı bir şekilde ilerlediğini dile getiren Başkan Aydın, “Şehit Osman Koç Stadı çok yakında Şehidimizin adına ve Ürkmez’e yakışan bir tesis olarak sporseverlerin hizmetine açılacak. Yenileme çalışmaları planlı bir şekilde devam ediyor. Stadın etrafının ıslahı ve çevre çitleri tamamlandı. Görünen o ki çalışmalar tahminimizden daha kısa sürede tamamlanacak” diyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Ürkmez ziyaretlerine bölgede hizmet veren sanayi esnafıyla devam eden Başkan Aydın beraberindeki AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilat Başkanı Ümit Yeşilyurt, Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Eden ve Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimi ile kahvaltı etti. Çalışmaları devam eden Ürkmez Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili gelişmeleri aktaran ve Ankara ziyaretinin detaylarından bahseden Başkan Aydın, “Sanayi Sitesinin yapılacağı yer için Devlet Su İşleri’nden izin alındı şimdi o alanın trampası yapılacak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı o alanın mülkiyetini alacak. Diğer taraftan da Küçük Sanayi Sitesinin projesi çizilmeye başlanacak. Alanın netleşmesi, nerede ve ne kadar alana yapılacağı en önemli noktaydı. Bunda da artık sona geldik. Çalışmalar sistemli bir şekilde ilerlemeye devam edecek. Ürkmez esnafı hak ettiği tesise inşallah kavuşacak” ifadelerini kullandı. Günü Ürkmez’de geçiren Başkan Aydın programını vatandaş ziyaretlerinin ardından noktaladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *