«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. BitHero Kripto Para Rehberi

BitHero Kripto Para Rehberi

BitHero, kullanıcı dostu arayüzü ve 7/24 canlı desteği ile Türkiye’nin yeni kripto para borsası olarak öne çıkıyor.

BitHero Kripto Para Rehberi

Kripto Dünyasının Yeni Kahramanı: BitHero. BitHero, Kripto Para Kullanıcılarının Rehberi Olacak. BitHero Kripto Para Rehberi yayında!

Türk kripto para borsası BitHero, düzenlediği ilk basın toplantısında kuruluşunu, sunduğu yenilikleri ve büyüme stratejilerini paylaştı. Türkiye’nin kripto varlıklara olan yoğun ilgisini vurgulayan BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu, kripto dünyasına yeni adım atan kullanıcılar için rehber, deneyimli yatırımcılar için ise güvenilir ve hızlı bir platform olmayı amaçladıklarını açıkladı.

Kullanıcılara Rehber Olma Misyonu

BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu, kullanıcılara yenilikçi ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedeflediklerini belirtti. Otluoğlu, “Amacımız kripto para alım satımını kolaylaştırarak bu teknolojiye herkesin kolaylıkla erişebilmesini sağlamak. Bu vizyonla özellikle kripto para piyasasına yeni giren kullanıcılar için bir rehber olmayı hedefliyoruz” dedi.

Kripto Para Alımını Basitleştiriyoruz

Otluoğlu, kripto dünyasının diğer finansal sektörlere göre oldukça yeni ve karmaşık olduğunu belirterek, “Biz, kripto para alım satımını karmaşıklıktan uzaklaştırıp basit ve anlaşılır bir hale dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Platformumuz, üyelik işlemlerinden alım-satım süreçlerine kadar her adımı daha rahat ve anlaşılır bir şekilde tasarlandı. Ayrıca, 7/24 erişilebilir canlı destek hizmetimiz, sağlam finansal altyapımız ve güvenilir teknolojimiz ile kullanıcıların tüm gereksinimlerini karşılamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Otluoğlu, sağladıkları kolaylıklar ve avantajlarla kısa sürede Türkiye’nin en çok tercih edilen borsalarından biri olmayı hedeflediklerini de ekledi.

Güçlü Altyapı ve Teknoloji Desteği

BitHero CEO’su, güçlü ve deneyimli bir altyapıdan faydalandıklarını belirterek, “BitHero olarak BtcTurk Teknoloji’den teknoloji ve altyapı desteği sağlıyoruz. Bu iş birlikleri sayesinde kullanıcılarımıza 7/24 kesintisiz canlı destek hizmeti sunuyoruz. Yüksek likidite sayesinde BitHero kullanıcılarına 6 milyondan fazla insan ile birlikte aynı yerde işlem yapma imkânı tanıyoruz” dedi.

Türkiye’nin Kripto Para İlgisi

BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu, Türkiye’nin genç ve teknolojiye meraklı nüfusuyla dünyada kripto paraya en çok ilgi gösteren ülkelerden biri olduğunu belirtti. Otluoğlu, “Kripto para sahipliğine bakıldığında Türkiye, dünyada %21.7’lik oranla 1. sırada. Türkiye’yi Tayland ve Arjantin takip ediyor. Ağırlıklı olarak 18-45 yaş aralığındaki bireyler kripto para alım satım işlemi yapıyor. Kripto para işlemi yapanların %75’i erkek, ancak kadınların bu piyasalara daha fazla dahil olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Kripto Para Yasası TBMM’de

Otluoğlu, kripto paralara ilişkin regülasyonlara da değinerek, “Ocak ayında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin kripto varlıklarla ilgili yasal düzenleme çalışmalarının son aşamasına gelindiğini açıkladı. Şubat ayında ise yasa koyucular dijital varlık paydaşları ile gelecek kripto düzenleme paketini tartışmak üzere bir araya geldi. 16 Mayıs’ta hazırlanan yasa teklifi TBMM’ne sunuldu. Sermaye Piyasası Kurulu’nun yönetimi ve denetimini merkeze alan yasal düzenlemenin yakın zamanda onaylanmasını bekliyoruz” dedi.

15 Haziran’a Kadar Komisyonsuz Alım Satım Fırsatı

BitHero Pazarlama Direktörü Özgür Yıldız, kripto para piyasalarına ilgi duyan geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “İlk günden itibaren 100’den fazla kripto para sunarak geniş bir alternatif sağlıyoruz. Önümüzdeki dönemde kripto para çeşitliliğini artıracağız ve kullanıcılara yatırım kararlarında destek olacak yeni özellikler ekleyeceğiz. Komisyonsuz alım satım fırsatımızı 15 Haziran’a kadar uzatma kararı aldık” dedi.

Reklam Filmi Brezilya’da Gerçek Rodeo Arenasında Çekildi

Toplantının en dikkat çekici bölümlerinden biri, BitHero’nun dünyada bir ilke imza atarak gerçek boğalarla rodeo arenasında çekilen reklam filminin tanıtımı oldu. BitHero Pazarlama Direktörü Özgür Yıldız, reklam filminin BitHero’nun cesur, yenilikçi ve kolaylaştırıcı kimliğini vurguladığını belirtti.

BitHero Kripto Para Rehberi

Yıldız, “Reklam filmimiz BitHero’nun marka kimliğini çok iyi yansıtıyor. Gerçek bir rodeo arenasında, profesyonel rodeo sporcuları ve boğalarla çekim yaptık. Çekimler, Brezilya’nın Sao Paulo şehrine 100 km uzaklıkta bulunan Cajamar’daki rodeo arenasında gerçekleştirildi. Türkiye, Brezilya, Arjantin ve İspanya’dan 100’ün üzerinde kişinin görev aldığı çekimlerde, Netflix için rodeo belgeseli çeken ekipten de destek aldık” dedi. Reklam filminde rol alan Türk oyuncu Altuğ Elveriş de basın toplantısında çekim deneyimlerini paylaştı.

Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir. Kripto paralar yüksek risk içerir, lütfen dikkatli yatırım yapın.

Kaynak: Startup Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *