«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. BitMEX Solana’yı listelemeye başladı

BitMEX Solana’yı listelemeye başladı

bitmex-solanayi-listelemeye-basladi.jpg

Global kripto para borsası BitMEX, Solana’yı listesine ekledi. Borsanın kullanıcıları artık platform üzerinden hem Solana işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de Solana ağında USDT yatırıp çekebilecek.

 

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından BitMEX, kullanıcılarına sağladığı ürün çeşitliliğini genişletmeye devam ediyor. Borsa son olarak Solana’yı (SOL) listelemeye başladığını açıkladı. Bundan böyle BitMEX kullanıcıları Solana’da alım-satım, yatırma, çekme ve dönüştürme gibi işlemleri gerçekleştirebilecek. Öte yandan kripto para borsası Solana ağı üzerinden USDT işlemlerinin yapılmasına da olanak tanıyacak.

 

TRX/USDT, XBT/USDT, ETH/USDT, APE/USDT, UNI/USDT, MATIC/USDT, LINK/USDT ve AXS/USDT'nin yanı sıra artık SOL/USDT spot ticaret çifti de BitMEX Spot'ta alınıp satılabilecek. SOL/USDT trade etmek isteyen kullanıcılar, BitMEX Spot'un "Spot Çiftleri" bölümünden SOL’u seçmesi yeterli olacak. Ayrıca, işlemler esnasında limit veya piyasa emri verilebilecek.

 

BitMEX kullanıcıları yeni ürün listelemesiyle birlikte artık XBT, TRX, USDT, USDC, ETH, APE, MATIC, AXS, UNI, SUSHI ve LINK'e ek olarak Solana'yı da dakikalar içinde satın alabilme imkanına sahip oluyor. Listeyi daha da genişletmeyi planlayan borsada, Solana veya başka bir kripto satın almak için aralarında TRY’nin de bulunduğu 30'dan fazla fiat para birimi seçeneği bulunuyor. Alım yapmak isteyen kullanıcılar, tercih ettiği ödeme sağlayıcısını (Banxa veya Mercuryo) seçip gerekli talimatları izleyerek işlemlerini tamamlayabiliyor.

 Solana nedir?

Açık kaynaklı, üçüncü nesil bir blok zincir olan Solana, merkezi olmayan uygulamaların (DApp'ler) ve akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi de dahil olmak üzere bir dizi DeFi çözümü destekliyor.

 Solana diğer blok zincirlerinden farklı olarak, işlemleri doğrulamak için benzersiz bir Proof of History (PoH) ve Proof of Stake (PoS) kombinasyonu kullanıyor ve ağın saniyede 50.000'e kadar işlem gerçekleştirmesini sağlıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *