«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Blockchain ve Yapay Zeka Teknolojisi Çözümleriyle Asist BT, MÜSİAD EXPO’da

Blockchain ve Yapay Zeka Teknolojisi Çözümleriyle Asist BT, MÜSİAD EXPO’da

blockchain-ve-yapay-zeka-teknolojisi-cozumleriyle-asist-bt-musiad-expoda.jpg

Yerli teknoloji şirketi Asist BT iş dünyasıyla buluşuyor:

 

Türkiye’nin ve bölgenin en prestijli ve etkili  organizasyonlarından biri olan MÜSİAD EXPO 2022 Ticaret Fuarı, Türk teknoloji şirketi Asist BT’nin katılımıyla 2-5 Kasım tarihinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 8’inci salondaki Bilgi Teknolojileri alanında yer alacak 801A numaralı standında ziyaretçilerini karşılayacak olan Asist BT, başta B-Contract  ve Orchestra olmak tüm çözümleriyle yer alacak.         

 

Ülkemizin ve iş dünyamızın dünya pazarlarındaki etkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ve ticareti geliştirmeye yönelik çalışmalara önemli bir ivme katan MÜSİAD EXPO, 19. kez kapılarını açıyor.

 

2-5 Kasım tarihinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda Türkiye’nin yerli teknoloji üreticilerinden Asist BT de tüm ürün ve çözümleriyle yer alıyor.

 

İki yılda bir düzenlenen fuarın 2020’de gerçekleştirilen etkinliklerinin kapanışı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilmişti. Her yıl giderek artan katılımcı sayısı ve sektör çeşitliliğiyle düzenlenen MÜSİAD EXPO’nun bu yıl da iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirmesi bekleniyor. 

 

Yenilikleri kucaklaması ve global trendleri takip etmesiyle dünya çapında ilgi ve destek gören MÜSİAD EXPO Fuarı, farklı sektörlerden binlerce katılımcıyı buluşturmaya hazırlanıyor.  Organizasyonlar, paneller ve ikili iş görüşmelerle Türkiye’nin ticari bağlarının gelişmesine katkı sağlayan fuar, MÜSİAD’ın ve ülkemizin dünya pazarlarındaki etkinliğini artıyor.

 

Çözümler ve başarı hikayeleri Asit BT standında

Geliştirdiği yerli teknolojik çözümlerle Türkiye’nin en önemli bilişim şirketleri arasında hızla yükselen Asist BT’nin de 8’inci salondaki 801A numaralı standıyla yer alacağı fuarda, ileri teknoloji çözümleri çözümleri katılımcılarla buluşacak. 

 

Kullandığı Blockchain teknolojisi sayesinde tamamen güvenli ve objektif biçimde anket, araştırma ve oylamayı mümkün hale getiren B-Contract çözümüyle birlikte, Asist BT’nin en önemli ürünlerinden bir başkası olan Orkestra BI çözümü de şirket standında ziyaretçilere anlatılacak.

 

Dünya çapında, farklı sektörlerden çok sayıda işletme ve iş profesyonelinin katılacağı MÜSİAD EXPO’ya özellikle teknoloji şirketleri, belediyeler, akademisyenler, girişimciler, iş dünyası liderleri, yatırımcılar, STK temsilcileri, ticaret odaları ve birlik başkanları ile gazeteciler büyük ilgi gösteriyor. 

 

Fuara ziyaretçi olarak katılmak isteyenler, “musiadexpo.com” web sitesini ziyaret ederek ücretsiz davetiyelerini online olarak alabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *