«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Boreas Teknoloji Data Center İstanbul'a Ana Sponsor Olarak Katıldı

Boreas Teknoloji Data Center İstanbul'a Ana Sponsor Olarak Katıldı

boreas-teknoloji-data-center-istanbula-ana-sponsor-olarak-katildi.jpg

Boreas Teknoloji Data Center İstanbul’a Ana Sponsor Olarak Katıldı

Uluslararası alanda faaliyet gösteren Açık Holding çatısı altında yer alan Boreas Teknoloji, Türkiye’nin tek veri merkezi fuarı olan Data Center İstanbul’a ana sponsor olarak katıldı. 

Dijital dünyanın kaleleri olarak bilinen veri merkezleri için faaliyet gösteren şirketler bu yıl Data Center İstanbul’da bir araya geldi. Türkiye’de ve Dünya’nın farklı ülkelerinde yeni teknoloji üretim alanıyla veri merkezlerine özel iklimlendirme çözümleri sunan Boreas Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Murat Uzunoğlu “Her geçen saniye dijital veriler üretiyor, elde edilen bu verileri korumak ve saklamak için de veri merkezlerine ihtiyaç duyuyoruz. Dünyanın birbirinden farklı coğrafyalarında hayata geçen veri merkezlerinin iklimlendirme ihtiyaçları çok büyük bir teknoloji ve altyapı gerektiriyor. Boreas Teknoloji olarak yaptığımız çalışmalarda gördük ki veri merkezlerine özel olarak iklimlendirme çözümleri sunmak projelerin hayati seyri için yüksek önem taşıyor. Data Center İstanbul da Türkiye’de veri merkezi projeleri için en iyilerin bir araya geldiği bir organizasyon. Biz de burada teknolojimizi ve ürünlerimizi sergileme fırsatı buluyoruz. Veri merkezlerinin birbirinden farklı ihtiyaçlarına özel olarak çözümler tasarlıyor ve değişen taleplere göre dönüşen ürünler sunuyoruz. DC Master Adia Mechanic Cooler, DCI Inrow, DC Pro Hassas Kontrollü DX Klima, Rack Kabinet Çözümleri ve Mobil Veri Merkezi gibi önemli veri merkezi projelerinde yer alan ürünlerimizi katılımcılarla paylaşıyoruz. Üstün mühendislik yeteneğimiz ve kaliteden ödün vermeyen yüksek üretim gücümüzle Data Center İstanbul’un en dikkat çeken markalarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. 

Boreas Teknoloji, Projelerin Sürdürülebilirlik Yolculuğuna Eşlik Ediyor

Veri merkezi iklimlendirme ürünlerinin geleceğin yeşil veri merkezlerinin temelini oluşturduğuna da dikkat çeken Uzunoğlu “Sektörde öncü birçok ürün ve çözümümüzle birçok ülkede kurulu satış organizasyonlarımız mevcut. Her ürünümüzde olduğu gibi veri merkezi için geliştirdiğimiz çözümlerde de dünyadaki kaynakların bizim için bir miras olduğuna inancımızla yüksek verimli sistemler geliştiriyoruz.’’ dedi.

Veri merkezi sektörüne katma değer sağlayan bir şirket olarak konumlanan Boreas Teknoloji, projelerin sürdürülebilirlik yolculuğuna eşlik eden global standartlarda ürün ve çözümleriyle bu yıl da Data Center İstanbul’da büyük talep gördü.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *