«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Borusan Contemporary'den çocuklara özel atölyeler

Borusan Contemporary'den çocuklara özel atölyeler

borusan-contemporaryden-cocuklara-ozel-atolyeler.jpg

Borusan Contemporary’den 

çocuklara özel atölyeler

Borusan Contemporary, Perili Köşk’te çocuklar için farklı yaş gruplarına özel eğlenceli ve öğretici atölyeler gerçekleştiriyor. Atölyelerde çocuklar bitki çizimlerinden ilham alacak, kendi ekosistemlerini üretecek, yeni baskı tekniklerini deneyimleyecek ve kendi özgün tasarımlarını yapacaklar. 

Borusan Contemporary’nin farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik hazırlanan atölyeleri küçük sanatseverlere, hem eğlenebilecekleri hem de öğrenebilecekleri bir ortam sunmaya devam ediyor. 

Borusan Contemporary’de Hazan Mevsimi

28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te 5-7 yaş grubuna yönelik düzenlenecek Borusan Contemporary’de Hazan Mevsimi atölyesinde yeni sergide yer alan bitki resimleri ve baskı resim çalışmaları yakından incelenecek. Çocuklar, Perili Köşk’ün çevresindeki ağaç, bitki ve yapraklardan yola çıkarak yeni bir baskı tekniğini deneyimleyecekler, doğa ile sanat ilişkisini sorgulayacakları renkli bir atölye çalışmasına katılacaklar.

Yüzyılın Sanatına Dokunuş

29 Ekim Pazar günü saat 13.00’te 7-10 yaş grubuna yönelik düzenlenecek Yüzyılın Sanatına Dokunuş atölyesinde yeni koleksiyon sergisi “Dijital Mitolojiler”de yer alan; Brigitte Kowanz, Keith Sonnier, Ayşe Erkmen, Niko Luoma, Sol LeWitt, Markus Linnenbrink ve Yağız Özgen gibi sanatçılara ait yapıtlar gezilecek. Müze turunun ardından çocuklar, ilham aldığı yapıt ve sanatçıdan yola çıkarak kendi özgün tasarımını yapacak. 

Borusan Contemporary’de düzenlenen çocuk atölyeleri takvimini bu bağlantıdan takip edebilirsiniz: https://www.borusancontemporary.com/tr/cocuk-atolyeleri-kisa-sureli_757 

Biletleri Biletix üzerinden alabilirsiniz: https://www.biletix.com/mekan/BA/TURKIYE/tr  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *