«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Can Dostlarımızın da Hakları Olduğu Unutulmamalı

Can Dostlarımızın da Hakları Olduğu Unutulmamalı

can-dostlarimizin-da-haklari-oldugu-unutulmamali.jpg

Hayvanları Koruma Günü’nde Büyükşehir Belediyesi’nin Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çocukları ağırlayan Başkan Çerçioğlu, hayvan sevgisinin çocuk yaşta aşılanması gerektiğini söyledi

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde çocukları Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırladı. Başkan Çerçioğlu, “Hayatı can dostlarımızla birlikte paylaşıyoruz. Onların da hakları olduğunu unutmamalıyız” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Çerçioğlu, Aydın’da çeşitli okullarda eğitim gören çocukları Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde misafir etti. Çocuklara çeşitli armağanlar da takdim eden Başkan Çerçioğlu, genç nesille birlikte can dostları kucaklamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Hayvan sevgisinin çocuk yaşlarda aşılanması gerektiğinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, “Can dostlarımızı korumak ve haklarına sıkı sıkıya sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu farkındalığı da okullarımızda, evimizde, yaşam alanlarımızda çocuklarımıza vermeliyiz. Her canlının sevgi ve şefkatle yaşaması dileğiyle, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

 

Başkan Çerçioğlu ayrıca, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır sürdürdüğü “Satın alma, sahiplen” kampanyasını hatırlattı. Başkan Çerçioğlu, Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde her türlü bakımları yapılan can dostların sahiplendirilmeye devam edildiğini belirtti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *