«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Canik'te Gençler Parkurları Titretiyor

Canik'te Gençler Parkurları Titretiyor

canikte-gencler-parkurlari-titretiyor.jpg

Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’nda gençler hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.

Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları, gençlerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Canik’te özel olarak hazırlanan parkurlarda ücretsiz olarak Akademi Sınavları’na hazırlanan gençler, alanında uzman antrenörler eşliğinde bireysel olarak performans çalışmaları gerçekleştiriyor. Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde devam eden Akademiye Hazırlık Kursları’nda alanında uzman antrenörler tarafından akademi sınavlarına hazırlanan gençlerin gelişimleri takip edilerek onlara özel olarak çalışma programı hazırlanıyor.

 

Uzmanlardan Birebir Eğitim

Alanında uzman antrenörler eşliğinde akademi sınavlarına Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’nda hazırlanan gençler, hayallerindeki mesleğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Canik Belediyesi tarafından BESYO, POMEM, MSÜ ve Bekçilik sınavlarına hazırlanan gençlere her bir sınav için özel olarak hazırlanan parkurlarda eğitim verilen Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’nda, alanında uzman antrenörler grup çalışmalarının yanı sıra gençlerin parkur performansını yakından takip ederek kendileriyle özel olarak çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

“Gençlerimizin daima yanındayız”

“Gençlerimizin hayallerine giden yolda daima yanındayız” diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’na gençlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti, “Akademiye Hazırlık Kurslarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Her sınav döneminde, alanında uzman antrenörlerimiz ve özel hazırlık parkurlarımızla akademi sınavlarına hazırlanan gençlerimize ücretsiz bir şekilde eğitim veriyoruz. Gençlerimiz Akademiye Hazırlık Kurslarımıza yoğun bir ilgi gösteriyor. Gençlerimize güvenimiz tam. Akademi sınavlarında ter dökecek tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *