«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Canon, See No Limit etkinlikleri kapsamında yılın ilk ürün eğitimini EOS R5 C özelinde gerçekleştirdi

Canon, See No Limit etkinlikleri kapsamında yılın ilk ürün eğitimini EOS R5 C özelinde gerçekleştirdi

canon-see-no-limit-etkinlikleri-kapsaminda-yilin-ilk-urun-egitimini-eos-r5-c-ozelinde-gerceklestirdi.jpg

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, profesyonel fotoğraf ve video ürün yelpazesinde yer alan hibrit model EOS R5 C5’in avantajları ve daha pek çok özelliğinin anlatıldığı yılın ilk ürün eğitimine imza attı. Fotoğraf konusunda Levent Kuğu ve video tarafında ise Burak Günaydın’ın eğitmenliğini üstlendiği eğitim, Canon EOS R5 C satın alan kullanıcılara özel olarak gerçekleştirildi. 

Canon, ilk tam kare 8K Cinema EOS kamerası olan R5 C’nin üstün özelliklerinin daha verimli kullanılabilmesi ve özel fonksiyonlarının keşfedilmesi adına See No Limit etkinlikleri kapsamında bir ürün eğitimi düzenledi. Workinton-Kozyatağı’nda, Burak Günaydın ve Levent Kuğu’nun eğitmenliğinde gerçekleşen etkinlik, EOS R5 C satın alan son kullanıcılardan profesyonel fotoğrafçılara; belgeselcilerden içerik üreticileri ve influencerlara kadar farklı kitlelerden katılımcılarla gerçekleşti. 

Hibrit ve yenilikçi bir model olarak fark yaratan EOS R5 C’nin farklı iş modelleri üzerinde pozitif bir etki yaratması adına Fotoğrafçı Levent Kuğu ile fotoğraf; Görüntü Yönetmeni Burak Günaydın ile ise video özellikleri ele alınarak çeşitli içeriklerin oluşturulmasının püf noktalarına değinildi. Böylece ürünün hibrit oluşunun; belgesel, konser ve film çekimlerinde kusursuz sonuçlar elde edilmesini sağladığı gözler önüne serildi.  

Canon EOS R5 C’nin kapasitesi hakkında ipuçları verilen, etkinlik alanındaki örnek çekimlerle ürünün öncü özeliklerinden bahsedilen eğitimde; video ve fotoğraf çekimi için özel fonksiyonlarının nasıl kullanılacağına dair verilen teorik bilgiler, Uygulamalar ile de pekiştirildi.

Burak Günaydın yoğun ilgi gören eğitimi; “Gerçekleştirdiğimiz etkinliğin farklı kitleler tarafından ilgi görmesi oldukça sevindirici. Eğitimde bilgi birikimimizi aktarabileceğimiz Canon ve fotoğraf severle bir araya gelmek de ayrı keyif veriyor. Önümüzdeki dönemde de bu tarz eğitim ve etkinliklerle hem Canon ürünlerinin incelikleri hem de içerik oluşturmanın alternatif yönlerine değinerek birçok kişiye rehberlik edeceğimizi umuyorum” sözleriyle değerlendirdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *