«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. Cappy Beklenmedik Hadise Konseri ile Yaşam Dolu Sürprizlerini Başlattı

Cappy Beklenmedik Hadise Konseri ile Yaşam Dolu Sürprizlerini Başlattı

cappy-beklenmedik-hadise-konseri-ile-yasam-dolu-surprizlerini-baslatti.jpg

Cappy yeni kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği sürpriz Hadise konseri ile dinleyenlere unutulmayacak bir deneyim yaşattı.  “Cappy Yaşam Dolu’’ kampanyası, beklenmedik anlar ve yerlerde karşımıza çıkaracağı enerjik sürprizlerle yaz boyunca şaşırtmaya devam edecek.

‘’Cappy Yaşam Dolu’’ kampanyası çerçevesinde, beklenmeyeni tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Rutini kıran küçük sürprizlerle, tüketicilerinin hayatlarına küçük tatlı dokunuşlarda bulunmayı amaçlayan Cappy, yaz boyunca Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde gerçekleştireceği sürprizlerle şaşırtmaya devam edecek. 

“Cappy Yaşam Dolu” kampanyasının ilk sürprizi, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin önünde öğlen saatlerinde gerçekleşen Hadise konseri oldu. Öğlen saatinde alışveriş merkezinde olan insanların karşısına beklenmedik bir şekilde çıkan popüler şarkıcı Hadise, “Hiç beklemiyordunuz değil mi? Burda olmak çok güzel arkadaşlar,sanırım ilk kez Türkiye’de böyle bir şey yapılıyor. Cappy için bir alkış alabilir miyim? Sürpriz deyince de, ben! Bu benzersiz deneyimi beraber yaşadığımız için çok mutluyum. Bugün enerjimizle ve neşemizle günümüzü güzelleştirelim. Sevenlerimi şaşırtmayı ve onlara eşsiz deneyimler sunmayı çok seviyorum. Benimle olduğunuz için teşekkür ederim. Hadi hep beraber Cappy’leyelim” dedi. Konuşmasının arkasından da en beğenilen şarkılarını sevenleriyle hep birlikte seslendirerek, günlerine neşe kattı.  

İnsanları rutinlerinden çıkartarak ‘’beklenmediği’’ hayata geçiren “Cappy Yaşam Dolu” kampanyasının sıradaki aktivasyonlarıyla farklı şehirlerde çeşitli sürprizlerle tüketicisini şaşırtmaya devam edecek. Cappy’lemek isteyenlerin buluşma noktası olacak kampanya Ağustos sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *