«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Çiğli’de gençlik şenliği yapıldı

Çiğli’de gençlik şenliği yapıldı

ciglide-genclik-senligi-yapildi.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Gençler Genç İzmir’le Buluşuyor” etkinliğinin üçüncüsü Bornova ve Buca’nın ardından Çiğli Balatçık Parkı’nda düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in genç odaklı kent vizyonuyla hayata geçirilen projeler devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Gençler Genç İzmir’le Buluşuyor” etkinliğinin üçüncüsü Bornova ve Buca’nın ardından Çiğli Balatçık Parkı’nda yapıldı. Gençlik Çalışmaları ve Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü Genç İzmir birimi tarafından düzenlenen şenlikte baristadan toplumsal cinsiyet eşitliğine ve zumbaya kadar birçok atölyeye gençlerin yoğun ilgisi vardı. Bin gence akşam yemeği dağıtılan şenlikte Katip Çelebi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Sermest grubu, DJ Arda ve Engin Bozkurt da sahne aldı.
 

Genç İzmir kurs ve atölyelerine büyük ilgi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençliğin sesini yükseltme ve kent hayatına ilişkin her konuya genç bakış açısı getirme hedefiyle hizmete aldığı gençlik merkezi Genç İzmir çalışmaları sürüyor.

Genç İzmir, Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde ücretsiz düzenlenecek Fransızca ve İspanyolca dil kursu, İngilizce konuşma atölyesi, halk dansları, ada dansları, dünya dansları, yoga, tiyatro ve tango atölye başvurularını 24 Ekim’de almaya başladı. TEGV Çiğli Eğitim Parkı’nda yapılacak Almanca, İngilizce dil kursu, diksiyon ve hitabet sanatı kurslarının başvuruları şenlik alanında alındı. Yaklaşık bin genç kurs ve atölyelere kayıt oldu.

İngilizce konuşma atölyesi, sosyal medyayı etkin kullanabilme, hafıza teknikleri ve çevrimiçi düzenlenecek kişisel gelişim seminerleri ile “Mahallemde Dayanışma Var” sosyal sorumluluk projesinin başvuruları çok yakında gencizmir.com adresinde açılacak.

15-30 yaş arası tüm gençler gencizmir.com üzerinden üye olabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *