«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Cushman & Wakefield'da Yeni Dönem

Cushman & Wakefield'da Yeni Dönem

cushman-wakefieldda-yeni-donem.jpg

Dünyanın önde gelen uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın Türkiye’de faaliyet gösteren şirketini Tuğra Gönden satın aldı. Cushman & Wakefield ticari gayrimenkul faaliyetlerine Türkiye’de ülke temsilcilik anlaşmasıyla devam edecek.

Cushman & Wakefield | TR International markasıyla gayrimenkul hizmetlerini Tuğra Gönden’in liderliğinde sunmaya devam edecek olan İstanbul merkezli organizasyon, yapılan yeni anlaşma ile Cushman & Wakefield’in saygın ülke temsilcilik ağına katılmış oldu. Bu işletme modelinin yer aldığı EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesindeki diğer ülkeler arasında ise İsviçre, Danimarka, Norveç ve Türkiye’nin komşu ülkeleri Bulgaristan, Gürcistan ve Yunanistan yer alıyor. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Cushman & Wakefield EMEA İcra Kurulu Başkanı Colin Wilson “ Yerel koşullara hızla adapte olabilen bağımsız bir organizasyon ile ilerleyerek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğimize inanıyoruz. Tuğra Gönden’in liderliğinde devam edecek faaliyetlerimizin yeni iş modelimizde de bizimle uyumlu amaçlar ile ilerleyeceğine eminiz. Paylaştığımız en önemli değerlerden biri olan müşteri odaklı iş kültürüne dayalı ilişkimizin devamını ise sabırsızlıkla bekliyoruz.’’ dedi.

Türkiye ve gayrimenkul pazarına olan güveninin yanında Cushman & Wakefield  gibi değerli bir markanın gücüne inanarak yatırım yapma kararı aldığını ifade eden Cushman & Wakefield | TR International Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden ise ‘’ Güçlü geçmişimizden gurur duyduğumuz Cushman & Wakefield’ın Türkiye temsilcisi olarak ilişkimizi sürdürecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Son 10 yıldır Ülke Yöneticisi olarak gururla liderlik ettiğim bu kurumun yeni döneminde; değişen pazar şartlarına hızla ayak uydururken hem küresel hem de yerel iş ortaklarımıza katma değer yaratmaya ve büyümeye devam edeceğiz.’’ yorumunda bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *