«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Deer Slayers ile FireFlux “Tech İzmir”de karşı karşıya gelecek

Deer Slayers ile FireFlux “Tech İzmir”de karşı karşıya gelecek

deer-slayers-ile-fireflux-tech-izmirde-karsi-karsiya-gelecek.jpg

Ege Üniversitesi Elektronik Sporlar Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren ve üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu bulunan Deer Slayers Valorant Takımı; Bilim, İnovasyon ve Teknoloji Festivalinde (Tech İzmir) Türkiye Valorant şampiyonu FireFlux ile bir gösteri maçı yapacak.

 

Festival öncesi Deer Slayers takımı üyelerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu bulunan Deer Slayers Valorant Takımımız, 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Bilim, İnovasyon ve Teknoloji Festivalinde Türkiye Şampiyonuna karşı gösteri maçında üniversitemizi temsil edecek. Takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve İzmir Valiliği himayelerinde İzmir Arena’da düzenlenecek olan “Tech İzmir” ile kentte yeni nesil teknolojiler, oyun ve yaratıcılık ile ilgili gündem oluşturmak hedefleniyor. Dijital dünya ile ilgili pek çok etkinliğin yer alacağı festivalin ilk gününde saat 14.30’da Deer Slayers ile FireFlux gösteri maçında karşı karşıya gelecek. Doç. Dr. Tarık Kışla’nın koordinatörlüğündeki Deer Slayers takımında; Mehmet Ali Atakan Türkbay, Emre Şentürk, Hasan Talha, Mert Aydın, Emre Sefer, Berkay Ayan oyuncu olarak yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *