«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Emirates, Tokyo-Haneda Havalimanı'nda ücretsiz otobüs servisi hizmeti başlattı

Emirates, Tokyo-Haneda Havalimanı'nda ücretsiz otobüs servisi hizmeti başlattı

emirates-tokyo-haneda-havalimaninda-ucretsiz-otobus-servisi-hizmeti-baslatti.jpg

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi Emirates, 1 Eylül’den itibaren Tokyo-Haneda Havalimanı’na gelen Economy Class yolcuları için yeni bir ücretsiz otobüs servisi hizmeti başlattı.

Emirates, Japonya’da Haneda Havalimanı’ndan Tokyo’daki ana tren istasyonlarına ücretsiz otobüs servisi sunan tek havayolu şirketi oldu. Servis, havayolunun yolcularına iki önemli yolcu bırakma noktası olan Marunouchi Kuzey Girişi’ndeki ikonik Tokyo İstasyonu (TYQ) ve Konan Girişi 7 numaralı otobüs durağındaki hareketli Shinagawa İstasyonu’na (SGS) kesintisiz ve verimli bir ulaşım çözümü sağlayacak.

Yeni servis, üç harfli bir IATA koduyla Haneda Havalimanı Terminal 3’teki Özel Otobüs Park noktasından hareket ediyor. Yolcular bu kodu kullanarak rezervasyonlarını nihai varış noktalarına kadar kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. EK7034 sefer sayılı otobüs, 00:01’de Haneda Uluslararası Havalimanı’ndan kalkarak 00:40’ta Tokyo İstasyonu’na (TYQ) ulaşıyor. EK7036 sefer sayılı otobüs ise, 00:01’de Haneda Uluslararası Havalimanı’ndan kalkarak 00:30’da Shinagawa İstasyonu’na (SGS) varıyor. Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir.*

Ücretsiz günlük hizmet, Emirates’in yolcuları için Tokyo’daki merkezi noktalara yaklaşık 40 dakika ya da daha kısa sürede ulaşmalarını sağlayan rahat ve verimli bir bağlantı sunuyor. Kolayca erişilebilen otobüs tuvaletleri gibi özenli olanaklar daha da gelişmiş bir seyahat deneyimi sunuyor.

*Nadiren gerçekleşen rötarlı inişlerde, otobüs yolcuları almak ve belirlenen istasyonlara bırakmak için yerel saatle 1:00’e kadar bekleyecektir.

 

Emirates Hakkında: 

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 – 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 21 sefer gerçekleştiriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *