«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Formula 1 Meksika GP heyecanı Tivibu’da

Formula 1 Meksika GP heyecanı Tivibu’da

formula-1-meksika-gp-heyecani-tivibuda.jpg

Tivibu, dünyanın en büyük motor sporlarından Formula 1’in 20. yarışını Meksika’dan ekranlara taşıyor. Amerika’daki galibiyetinin ardından markalar şampiyonu olan Red Bull, Meksikalı pilotu Perez’in evinde galibiyet için piste çıkıyor. F1 Meksika GP’si 30 Ekim Pazar günü Tivibu’da S Sport ekranlarından izlenebiliyor.

 

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu’da Formula 1 heyecanı devam ediyor. Amerika’daki aksiyon dolu yarışın ardından Markalar Şampiyonluğu’nu ilan eden Red Bull, hem pilotlar hem de markalar ikinciliği için mücadeleyi sürdüren Ferrari ve Mercedes’le, heyecan kıtanın güneyine iniyor. Red Bull pilotu Sergio Perez’in evi olan 4.304 km uzunluğundaki pistiyle Meksika GP, pazar günü 23.00’da Tivibu’da ekrana geliyor.

 

2013 yılından sonra bir ilk

Turbo hibrit çağında hem takımlar hem de pilotlar şampiyonasında Formula 1’e adeta ambargo koyan Mercedes’in 2014 yılında başlattığı seri bu yıl sona erdi. 2013 yılında Vettel ve Webber ile markalar şampiyonluğuna ulaşan Red Bull, 9 yıl aradan sonra şampiyonluğa yeniden ulaşarak zirveye 5. kez oturdu. 

 

Verstappen rekor için sürecek

Formula 1 2022 sezonu şampiyonluğunu Japonya GP’de ilan eden Red Bull pilotu Max Verstappen için yeni bir rekor denemesi daha geliyor. Michael Schumacher ve Sebastian Vettel’in ardından bir sezonda 13 kez podyumun zirvesini gören Verstappen, Meksika GP ile 14. galibiyeti alarak bir sezonda en çok yarış kazanan sürücü olma unvanının peşinden koşuyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *