«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Franchising ile büyümeye hazırlanan I Love Fish yatırımcılarla buluştu

Franchising ile büyümeye hazırlanan I Love Fish yatırımcılarla buluştu

franchising-ile-buyumeye-hazirlanan-i-love-fish-yatirimcilarla-bulustu.jpg

Dardanel’in kaliteli, lezzetli ve ekonomik balık ve deniz ürünleri fast-food restoranı I Love Fish, Bayim Olur Musun?-Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu. Franchising sistemiyle yurt içi ve yurt dışında büyümeye hazırlanan I Love Fish, yenilikçi konseptiyle dört gün boyunca katılımcılardan büyük ilgi gördü.

 

Türkiye’nin bir numaralı tercihi Dardanel’in, balığın en lezzetli halini, en hızlı ve ekonomik şekilde sunmak üzere hayata geçirdiği restoran konsepti I Love Fish, 27-30 Ekim’de Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Bayim Olur Musun?-Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katıldı. 30’u aşkın sektörden 100’ün üzerinde markanın yer aldığı fuarda I Love Fish, yenilikçi konseptiyle binlerce katılımcıyla buluştu. 

 

Dardanel Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen Özoğuz, I Love Fish’in benzersiz konseptiyle fuarın öne çıkan markalarından biri olduğunu belirterek, “Dardanel’in DNA’sında bulunan inovatif yönü yansıtması açısından I Love Fish, bizim için büyük öneme sahip. Grubumuz, restorancılık alanına ilk olarak Dardenia ile adım atmıştı. Dardenia ile sektörde 12 yıllık tecrübeye sahibiz. I Love Fish ürünlerini ve tariflerini geliştirirken, Dardenia ile edindiğimiz tecrübe ve birikimden yararlandık. Sonuçta rakibi olmayan, benzersiz bir konsept oluşturduk. Bu süreçte Dardanel’in sahip olduğu üretim gücü ve kapasitesi en büyük avantajımız oldu. Bugün Dardenia ve I Love Fish, toplam 9 şubeye ulaştı. I Love Fish’in franchising sistemiyle büyümesini ve daha geniş kitlelerin balık ve deniz ürünlerine ulaşmasını istiyoruz. Kısa sürede gıda perakendesi alanında adını duyuran I Love Fish’in ülke sınırlarını da aşarak dünyada tanınan bir marka olacağına inanıyoruz. Yatırımcıların ilgisi de bunu gösteriyor.” 

 

Benzersiz bir konsepte yatırım yapma fırsatı

Fuarda dört gün boyunca I Love Fish standını ziyaret eden yatırımcılar; yeni, farklı, kaliteli ve ekonomik fast food balık ve deniz ürünleri  konsepti, sevilen lezzetleri ve franchising şartlarıyla ilgili bilgiler aldı. Franchising sistemiyle yurt içi ve yurt dışına yayılması hedeflenen I Love Fish; Dardanel markasının gücü, Türkiye nüfusunun 90’ına ulaşan dağıtım lojistik ağı ve yatırımcılara sunduğu fırsatlarla ilgi görmeye devam ediyor.

 

Ülkemizde balığın daha çok tüketilmesi, sevilmesi ve sağlıklı beslenme alışkanlığının yerleşmesinde öncü olan Dardanel, balık ve deniz ürünleri fast-food restoranı I Love Fish’i geçtiğimiz yıl hayata geçirdi. Çanakkale Merkez ve İstanbul Beşiktaş ile Altunizade şubelerinde balık tutkunlarını ağırlayan I Love Fish; ulaşılabilir, kaliteli, lezzetli ürünleri ve benzersiz konseptiyle daha geniş kitlelere ulaşmaya hazırlanıyor. 

 

Deniz ürünlerini daha ulaşılabilir kılan yenilikçi marka

Dardanel’in son iki yılda yaptığı, 30 milyon doları aşan Ar-Ge ve üretim hattı yatırımları, I Love Fish markası için yürütülen inovasyon çalışmalarını da kapsıyor. Müşteri kitlesini her geçen gün genişleten I Love Fish, şimdi yeni yatırımcıları bu ailenin bir parçası olmaya davet ediyor. 

 

Balık ve deniz ürünlerini en yeni konseptlerle, daha ulaşılabilir kılmayı amaçlayan Dardanel, franchise yatırımcılarına pazarlama ve iletişim çalışmalarında da destek oluyor. Şirket; 10 yılda bini aşkın personeli eğiten uzman kadrosuyla işletme, stok yönetimi, denetim, marka standartları, mutfak gibi birçok konuda açılış öncesinde eğitim desteği veriyor. I Love Fish ile Dardanel güvencesi ve tecrübesini gıda perakendesi alanına taşıyan şirket, sektöründeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *