«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. Fundyy Yeni Şarkısıyla Duygusal Bir Yolculuğa Çıkartıyor: “Gidebildiğin Yerdeyim”

Fundyy Yeni Şarkısıyla Duygusal Bir Yolculuğa Çıkartıyor: “Gidebildiğin Yerdeyim”

fundyy-yeni-sarkisiyla-duygusal-bir-yolculuga-cikartiyor-gidebildigin-yerdeyim.jpg

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Fundyy, “Gidebildiğin Yerdeyim” şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Sözleri Fundyy’a, müziği Baha’ya, aranjesi Efe Can’a ait olan şarkının mix-mastering işlemleri ise Kutay Sarıgül tarafından gerçekleştirildi.

Şarkının sözleri, bir ayrılık sonrası yalnızlığa düşen birinin iç dünyasını anlatıyor. “Sen gittin gideli ben güldüm mü sen bi de sor bana / Yalnızlık adım olmuş soyadım sensizlik baksana” dizelerinde yalnızlığın acısına vurgu yapılırken, “Bilirim sevdalar birgün der elveda!” dizesi ise ayrılık acısının kaçınılmaz olduğuna işaret ediyor.

Şarkının video klibi de oldukça etkileyici. Fundyy’ın yönetmenliğini üstlendiği klip, şarkının duygusal havasını başarılı bir şekilde yansıtıyor. Sedat Yağız’ın görüntü yönetmenliğini yaptığı klip, Ela Nur Bircan’ın styling işlemleriyle de görsel olarak şık bir görüntüye sahip.

“Gidebildiğin Yerdeyim” şarkısı Mahzen Media etiketiyle tüm dijital platformlarda, video klibi ise Mahzen Fabrick YouTube kanalında yayınlandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *