«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. HONOR, Yeni HONOR Pad X9 ile Çok Yönlü Tablet Çıtasını Yükseltiyor

HONOR, Yeni HONOR Pad X9 ile Çok Yönlü Tablet Çıtasını Yükseltiyor

honor-yeni-honor-pad-x9-ile-cok-yonlu-tablet-citasini-yukseltiyor.png

Yeni HONOR Pad X9, sınıfının en iyisi ekranı, 6 hoperlörden oluşan etkileyici ses sistemi,devasa depolama alanı ve uzun saatler yeten pil gücü sayesinde  üst düzey eğlence deneyimi sunuyor.  

Küresel teknoloji markası HONOR, tablet serisinin yeni üyesi HONOR Pad X9 modelini kullanıcıları ile buluşturuyor. Hayatın her anına eğlence katan HONOR, bir eğlence tabletinin olmazsa olmazlarını bu tablette bir araya getirerek eğlence tabletlerinde kriterleri belirliyor. Etkileyici 11,5 inç HONOR FullView ekranı ve üst düzey ses deneyimi sunan altı hoparlörlü HONOR Histen ses teknolojisi ile izlenen tüm içeriklerde seyir keyfini yükseklere taşıyor. 128 GB’a kadar depolama alanı ile birlikte 7250 mAh batarya gücüyle kesintisiz eğlenceyi kullanıcılarına sunan HONOR Pad X9, belirlenen dört kriteri HONOR teknoloji ve zarifliği ile bir araya getiriyor. 

 

Eğlence tabletinin kriterlerini belirleyen yeni HONOR Pad X9 ile tanışın!

 2000×1200 piksel çözünürlüğü, 1,07 milyar rengi ve harika 11,5 inç 2K HONOR Fullview ekranıyla içerik izleme keyfinizi maksimuma taşıyan HONOR Pad X9, eğlenceyi yepyeni bir seviyeye çıkarıyor. Nefes kesici ayrıntıları ve gerçekçi renkleri görüntülemek için %86’lık olağanüstü bir ekran-gövde oranıyla tüketiciyle buluşan tablet eğlence tabletlerinde kriterleri yeniden tanımlıyor.

120Hz’e kadar ayarlanabilen yenileme hızıyla HONOR Pad X9, kullanıcılarına belirli uygulamalarda akıcı bir görsel deneyim sunarken aynı zamanda e-kitap gibi bataryayı daha az zorlayıcı uygulamalarda pil tasarrufunu da sağlıyor. Cihazın kullanım sıklığına göre yenileme özelliğini otomatik ve akıllı bir şekilde değiştirmesine olanak tanıyan yerleşik teknolojisi ile kullanıcısını izlediği film ya da dizinin içinde çekiyor. 

HONOR Pad X9, sektöründe lider bir donanım olan göz konforu özelliği sayesinde HONOR’un insan merkezli teknolojiye olan bağlılığını ortaya koyuyor. Mavi ışık miktarını azaltmak için ekranı otomatik olarak daha sıcak renklere ayarlayan HONOR Pad X9, kullanıcıların uyku kalitesini artırmak için melatonin salgılanmasını sağlayan Circadian Night Display teknolojisiyle beraber siliyer kas aktivitesini simüle eden Dinamik Karartma özelliği sayesinde kullanıcılarını cihaz ile bütünleştirerek üst düzey bir görsel kaliteyi deneyimlemesine olanak tanıyor.

Eğlence tabletinin olmazsa olmaz kriterlerinden birisi olan büyük ekran özeliği sayesinde, daha fazla içeriği aynı anda görülmesini mümkün kılıyor. 

 

6 Hoparlöre sahip güçlü ses sistemi ile üst düzey deneyim 

Birden fazla yönü kapsayacak şekilde altı hoparlöre sahip olan HONOR Pad X9, olağanüstü ses kalitesi sayesinde kullanıcısına üst düzey bir deneyim sunuyor. Daha yüksek ses seviyesine, derinliğe ve zenginleştirilmiş bas sistemine sahip olan HONOR Pad X9, kullanıcılarına istedikleri zaman istedikleri yerde tam kapsamlı stereo efektler sunarak bir eğlence tabletinden keyif almanız için gereken kriterlerin tamamı bir araya getiriyor.

HONOR Histen’ın desteğini alan HONOR Pad X9, Surround 6 hoparlörlü tasarım, sesi alt hoparlörden de almanızı sağlayarak sesin mekansal dağılımı iyileştiriyor ve kullanıcıların izleme deneyimini zenginleştiriyor. Aşağı doğru yönlendirilen alt kısımdaki iki hoparlörün sesi yüzeylerden yansıyarak dinleyiciler için daha sinematik bir surround ses deneyimi sunarken, canlı ve dinamik 360° sesler ile kullanıcısını atmosferin içine dahil ediyor. 

Daha geniş frekans aralığında ses üretilmesini sağlayan altı stereo hoparlör sistemi, daha kaliteli, yüksek, orta ve düşük frekans sesler oluşturuyor. Yüksek ses seviyelerinde bile sesin kalitesinin korunmasını sağladığı gibi ayrıca seste oluşan bozulmaları da önleyerek ses detaylarını koruyor ve kullanıcısının izlediği içerik ile bütünleşmesini sağlıyor.

HONOR Pad X9’daki Vokal Geliştirme teknolojisi, insan sesini akıllıca ayırt ederek vokalleri vurguluyor ve daha doğru ses lokalizasyonunun oluşmasına imkan tanıyor. Bu özellik sayesinde online derslerin sesleri daha net hale geliyor ve HONOR Pad X9 online veya hibrit olarak kurslara katılım sağlayan bütün öğrenciler için harika bir seçenek oluyor.

 

Sorunsuz kullanıcı deneyimi sunan gelişmiş donanım

4GB bellek ve geniş 128GB depolama gücüne sahip olan HONOR Pad X9, 26.880 resim, 10.752 şarkı veya 430 HD videoyu yerel olarak hafızasında saklayabiliyor ve kullanıcıların multimedya koleksiyonlarını özgürce şekillendirebilmesi için geniş bir depolama alanı yaratıyor. Bellekten tam kapasite yararlanan güçlü Qualcomm Snapdragon® 685 4G 6nm işlemci, akıcı grafikleri ve hızlı tepkiyi garanti ederek kullanıcıların en yoğun ve zorlu görevlerle bile kolayca baş edebilmesini sağlıyor.

Donanımın performansını en üst düzeye çıkaran HONOR OS Turbo X ve GPU Turbo X, HONOR Pad X9’un akıcılığını, kullanım ömrü ile birlikte pil tüketimini artırmak için donanım ve yazılımın sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmasını sağlayarak inanılmaz derecede yüksek kare hızı, ağ bağlantısı ve düşük gecikme süresi sunarken kullanıcıların akıcı grafik taleplerini de karşılıyor.

HONOR Pad X9, 7250 mAh pil uzun süren pil gücü sayesinde gün boyu kullanım sağlıyor. Kullanıcıları her zaman çevrimiçi ve bağlı tutan HONOR Pad X9, 13 saate kadar video akışını ve 12 saate kadar müzik dinlemeyi destekleyerek daha iyi eğlence deneyimi yaşamak için daha iyi pil ömrüne ihtiyaç duyan herkes için üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Eğlence tabletinde kesintisiz deneyimin en önemli kriterlerinden olan uzun pil ömrü ve geniş depolama özelliklerini 7250mAh pil ve 128GB depolama alanı ile belirleyen HONOR Pad X9, tabletinizi uzun süre kullanmanızı sağlarken, aynı zamanda fazla içerik depolanabilmesini sağlıyor.

Güçlü donanımı sayesinde kullanıcıların isteklerine net cevaplar veren HONOR Pad X9, 128 GB hafızasıyla yaklaşık olarak 25.600 MP3 dosyası, 640.000 fotoğraf veya 42 saatlik Full HD video rahatlıkla depolanabiliyor. Kesintisiz bir eğlence deneyimi sunmak için tasarlanan yüksek pil kapasitesi sayesinde depolanan video içeriklerini de 13 saat boyunca kullanıcısı ile buluşturuyor ve sık sık şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 

 

Sofistike görünüm, akıllı deneyim

HONOR Pad X9’un çift ayna ve çift halkalı tasarımı, sert kontürlemeyi tamamlayarak 6,9mm kalınlığa ve 495g ağırlığa sahip şık bir form oluşturarak öğrencilere ve profesyonel kullanıcılara seyahatlerinde maksimum taşınabilirlik sağlıyor.

Son teknoloji işletim sistemi sayesinde kullanıcılara eskisinden daha akıllı bir deneyim sunan

HONOR Pad X9, güncellenmiş ve kişiselleştirilmiş özellikler sunan en yeni Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 ile birlikte kullanıcılarla buluşuyor.

Bildirimleri görüntülemek için aynı anda birden fazla HONOR cihazını kullanılabilmesine olanak sağlayan HONOR Connect, tek bir ekranda cihazlar arasında dosya aktarımı yapabiliyor. Tabletin devasa ekranı ve yüksek çözünürlüğü, bölünmüş ekran görüntülemeye mümkün kılan iki yerleşik MagicOS özelliğine sahip APP Multiplier aracılığıyla daha fazla çoklu görev olasılığına zemin oluşturuyor.

Google Kids Space desteği ile HONOR Pad X9, çocukların güvenli olan içerikleri keşfetmelerine oluşturmalarına ve öğrenmelerine yardımcı oluyor. Kullanıcılar, Family Link uygulaması ile görüntülenebilecek içeriği yönetebiliyor ve ekran süresi sınırları belirleyebiliyor. Bu sayede ebeveynler gönül rahatlığıyla çocuklarının tabletleri ile vakit geçirmesine izin veriyor. 

 

Fiyatlandırma ve Ulaşılabilirlik

Evrenin ihtişamından ilham alan HONOR Pad X9, Uzay Grisi rengiyle sunuluyor. HONOR Pad X9, 2 Ağustos tarihinden itibaren 5.999 TL (tavsiye edilen satış fiyatıdır) ve ön siparişe özel kaçırılmayacak fırsatlarla HepsiBurada’da.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *