«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. HUAWEI, AppGallery Editörlerin Seçimi Ödülleri 2022 kazananlarını duyurdu

HUAWEI, AppGallery Editörlerin Seçimi Ödülleri 2022 kazananlarını duyurdu

huawei-appgallery-editorlerin-secimi-odulleri-2022-kazananlarini-duyurdu.jpg

HUAWEI, AppGallery Editörlerin Seçimi Ödülleri 2022'nin kazananlarını açıkladı. Kazananlar, bu hafta Portekiz'in Lizbon kentinde düzenlenen ve en iyi uygulama geliştiricileri dahil 100'den fazla ajans ve içerik sağlayıcının katıldığı prestijli bir gala etkinliğinde açıklandı.

 

HUAWEI'nin Avrupa'daki uzman ülke editör ekipleri tarafından oylanan Editörlerin Seçimi Ödülleri, beş uygulama kategorisi ve beş oyun kategorisinden oluşuyor. Kazananlar inovasyonlarına, kullanıcı deneyimine, ilgi çekici hikaye anlatımına, göz alıcı tasarımlarına ve erişilebilirliklerine göre seçiliyor. 

 

Kullanıcılara saatlerce heyecan, meydan okuma ve etkileşim sağlamak için en iyi oyunlar ve popüler uygulamalar AppGallery'de sunuluyor. Bunlar ayrıca, HUAWEI'nin üçüncü en büyük küresel mobil ekosistem olarak konumunu sağlamlaştırdığı temelin bir parçasıdır.

 

AppGallery, yalnızca uygulamalar ve oyunlar söz konusu olduğunda değil, aynı zamanda bir dizi katma değerli hizmet söz konusu olduğunda da tüketicileri seçim gücüyle donatıyor. HUAWEI Mobil Servisleri (HMS) birbirine bağlı ekosistemiyle güçlendirilen AppGallery kullanıcıları ister HUAWEI cihaz ister sadece hizmeti kullanıyor olsunlar sorunsuz bir deneyimden yararlanıyor ve bu nedenle platform büyümeye devam ediyor. HUAWEI Mobil Servisleri dünya çapında aylık 580 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaştı.

 

EN İYİ YEŞİL UYGULAMA: Moovit

Moovit, insanların herhangi bir ulaşım türünü kullanarak şehri etkili ve rahat bir şekilde dolaşmasına yardımcı olur. Daha temiz enerji taşımacılığına, elektrikli araç paylaşımına ve bisiklet yollarına odaklanması, onu dünyanın her yerindeki çevreye duyarlı kullanıcılar için ideal hale getiriyor.

Moovit

 

EN İYİ SAĞLIK UYGULAMASI: Yazio

Yazio, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürürken kilo vermek için en başarılı kalori sayacı ve aralıklı oruç uygulamalarından biridir.

Yazio

 

EN İYİ TEMEL UYGULAMA: Revolut

Kolay para yönetimi, hepsi bir arada uygulamada. Bütçenizi yönetin, harcayın, biriktirin, değiş tokuş yapın ve para gönderin, kartınızı çevrimiçi ve mağazada, yurtiçinde ve yurtdışında, hiçbir gizli ücret ödemeden kullanın. Revolut, günlük finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için gerçekten çok yönlü bir uygulamadır.

Revolut

 

EN İYİ KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI: Kahoot!

Kahoot! okulda, işte veya evde her tür oyuncuya katılım ve eğlence getiren oyun tabanlı bir öğrenme platformudur. Yararlı bir şeyler keşfetmek için eğlenceli bilgi yarışması oyunları oynayın veya kendi kahoot'larınızı yapın!

Kahoot!

 

EN İYİ TREND UYGULAMASI: Smule

Smule, milyonlarca karaoke şarkısının keyfini çıkarmanızı sağlayan sosyal şarkı söyleme uygulamasıdır. Dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla bağlantı kurun veya en iyi sanatçılarla şarkı söyleyin.

Smule

 

EN İYİ AİLE VE GÜNLÜK OYUN: My Talking Angela 2

My Talking Angela 2, herkesin bahsettiği sanal evcil hayvan oyunudur. Bu oyunu bu kadar eğlenceli ve heyecanlı yapan şey, Angela'nın saf karizması ve mizah anlayışıdır. Sonsuz gardırop ve dekorasyon olanaklarından bahsetmiş miydik? Bu modaya uygun kedinin büyük şehirdeki evinde meşgul olmasına yardım edin.

My Talking Angela 2

 

EN İYİ RPG OYUNU: Summoners War

Dünya çapında milyonlarca sihirdarla savaşa katılabileceğiniz aksiyon dolu bir fantezi RPG. Değerli Mana Kristallerini kazanmak için Sky Arena'nın heyecan verici dünyasına atlayın. Nihai zafere ulaşmanıza yardımcı olmak için 1000'den fazla farklı türde canavar çağırın.

Summoners War

 

EN İYİ TREND OYUN: Infinity Kingdom

Şehri fethedin, Sonsuzluğu keşfedin. Infinity Kingdom, çizgi film tarzı bir MMO strateji oyunudur. Becerikli bir lord olarak, kendinizi diğer istilacı oyunculardan korurken Norheim ülkesini kötü cücelere karşı savunmalısınız!

Infinity Kingdom

 

EN İYİ SPOR OYUNU: Fishing Clash

Fishing Clash, çok oyunculu balık avlama oyunlarının en iyi özelliklerini bir araya getiren ücretsiz, gerçekçi bir balık tutma simülasyon oyunudur. Simülatörlerin gerçekçiliği, spor oyunlarının rekabet gücü ile balıkçılık ve avcılık uygulamalarının sosyal yönünü birleştirir.

Fishing Clash

 

EN İYİ STRATEJİ OYUNU: Lords Mobile

GERÇEK bir dövüşe hazır mısın? Gerçek İmparator düştü. Gerçek bir kahramana ihtiyacımız var, Krallıkları birleştirebilecek gerçek bir Lord. Kahramanları bir araya getir ve bu büyülü dünyada ordunu topla. İmparatorluğunuzu kurmak için savaşın ve fethedin.

Lords Mobile

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *