«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. İbrahim Yıldız Hemşehrilerini mest etti

İbrahim Yıldız Hemşehrilerini mest etti

ibrahim-yildiz-hemsehrilerini-mest-etti.jpg

TRT’de yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle” adlı şarkı yarışmasında performansıyla büyük beğeni toplayan İbrahim Yıldız, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde ilk kez hemşehrileriyle buluştu. Genç sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Günleri’ etkinlikleri çerçevesinde İbrahim Yıldız Nevşehir’de sevenleriyle buluştu. TRT ekranlarında yayınlanan ‘Sen Türkülerini Söyle’ adlı yarışma programında performansı ile jüriyi ve tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakan İbrahim Yıldız, Nevşehir Kalesi içerisinde gerçekleşen konserde seslendirdiği türkülerle büyük beğeni topladı.

Nevşehirli vatandaşlarla birlikte genç sanatçının türkülerine eşlik eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tüm Türkiye ile birlikte Yıldız’ı TRT ekranlarında ilgiyle takip ettiğini söyledi. İbrahim Yıldız’ın başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Savran, “Nevşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *