«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. İtalyan Futbol Efsanesi ve Fatih Karagümrük’ün Teknik Direktörü Andrea Pirlo Katar Turizm’in Son Kampanyasında Başrolde

İtalyan Futbol Efsanesi ve Fatih Karagümrük’ün Teknik Direktörü Andrea Pirlo Katar Turizm’in Son Kampanyasında Başrolde

italyan-futbol-efsanesi-ve-fatih-karagumrukun-teknik-direktoru-andrea-pirlo-katar-turizmin-son-kampanyasinda-basrolde.jpg

İtalyan futbol efsanesi Andrea Pirlo Katar Turizm (Qatar Tourism)'in küresel tanıtım kampanyasında rol aldı.Kampanya, Katar Turizm'in "Feel More in Qatar" – "Katar'da Daha Fazlasını Hissedin" temalı yeni marka platformunun bir parçası olarak tasarlandı.

 

Efsanevi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, Katar Turizm (Qatar Tourism)'in yeni küresel kampanyasında  "Futbol Olmasa da Dert Değil" temasıyla yer aldı. İtalyan milli takımının ve dünya futbolunun simge oyuncusu, Orta Doğu'da benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenleri Katar'da daha fazlasını hissetmek için ülkeye davet ediyor. 

 

Futbol sahalarında yaşananlardan ilham alan 7 ayrı filmde, Pirlo'nun yaşadığı farklı maceralar yansıtılıyor. Katar'da İç Deniz'de çöl kumulları arasında kum sörfü yapan, İslam Sanatları Müzesi'nde kültür yolculuğuna çıkan ve ülkenin yeni sportif etkinlik alanlarından Fuwairit Kite Beach'te uçurtma sörfü heyecanı yaşayan Pirlo, Katar'daki farklı deneyimlerden kesitleri yansıtan filmlerin başrolünde yer alıyor.

 

Andrea Pirlo, rol aldığı Katar Turizm'in global kampanyası hakkında: "Katar'ı keşfetmekten gerçekten büyük keyif aldım. Çok güzel insanlara sahip çok güzel bir ülke ve insana çok şey sunuyor. İtalya bu kez Dünya Kupası’nda yer alamadı ama ister futbol taraftarı olun, ister olmayın; Katar'da keyifli vakit geçirebilir, maceranın, kültürün, heyecanlı aktivitelerin tadını çıkarabilirsiniz. Buraya çok kez geldim, tekrar geleceğim günü iple çekiyorum" dedi.

 

Katar Turizm'in Operasyon Direktörü Berthold Trenkel ise Dünya Kupası ile birlikte Katar'da her gün artan heyecana vurgu yaparak şunları söyledi: "Katar, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine hem sıcak bir karşılama, hem de güvenli ve erişilebilir bir yerde Orta Doğu tecrübesi edinme fırsatı sunuyor. Katar'a gelen her bir misafirimize Katar'ın misafirperverliğinden ikram ediyoruz. Umarız ki, bu eğlenceli kampanyamız farklı zevklere ve bütçelere yönelik fırsatlarımızı herkese duyurur."

 

"Futbol Olmasa da Dert Değil" kampanyasının filmleri tüm dünyada eş zamanlı olarak yayına giriyor.  Kampanya, Katar Turizm'in ülkede özellikle ailelere yönelik etkinlik ve deneyimlere odaklanan, “Feel More in Qatar – Katar'da Daha Fazlasını Hissedin” temalı yeni küresel marka platformunun bir parçasını oluşturuyor.     

 

"Feel More in Qatar – Katar'da Daha Fazlasını Hissedin" kampanyası da Aralık ayında başlıyor. Üç ilgi çekici ve yerel kültürü yansıtan animasyon karakter, bir aileyi Katar'da ülkenin misafirperverliği ve sıcakkanlılığı ile tanıştırıyor ve aileyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Karakterler şahin Shaheen, Arabistan antilobu Maha ve şahin gagalı kaplumbağa Lulu, Katar'ın ikonik vahşi doğasını temsil ediyor ve aileye önderlik ederek onları modern ve gelenekselin uyum içinde iç içe geçtiği, nefes kesen bir coğrafyayı, Arap geleneklerini ve Arap kültürünü harmanlayan Katar'ın kalbinde bir keşfe çıkartıyor. 

 

Şu anda, Türkiye Süper Ligi'nde yer alan Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlüğünü yapan Andrea Pirlo, aktif futbol oynadığı yıllarda Inter ve AC Milan, Juventus, New York City FC ve İtalyan milli takımında forma giydi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *