«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. iyzico Cep POS, cep telefonu ve tabletleri POS’a dönüştürüyor

iyzico Cep POS, cep telefonu ve tabletleri POS’a dönüştürüyor

iyzico-cep-pos-cep-telefonu-ve-tabletleri-posa-donusturuyor.jpg

Türkiye’nin finans teknoloji lideri iyzico, üye iş yerleri için yeni bir hizmeti daha devreye aldı: “iyzico Cep POS”. iyzico Cep POS sayesinde, üye iş yerleri POS cihazına ihtiyaç duymadan, Android işletim sistemli akıllı cihazlardan  NFC ile ödeme alarak, cep telefonu ve tabletleri POS’a dönüştürüyor.

 

iyzico Cep POS, mağazada kasa harici herhangi bir yerden tablet ve cep telefonu ile temassız özellikli banka ve kredi kartlarından ödeme almayı mümkün hale getiriyor.

 

“Ödemeyi demokratikleştirmek ve herkes için ulaşılabilir kılmak” amacıyla internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico, yeni hizmeti iyzico Cep POS ile, üye iş yerleri için fiziki POS kullanımını ortadan kaldırarak, cep telefonu ve tabletleri POS’a dönüştürüyor. 

 

iyzico üyesi olan tüm iş yerleri, “iyzico İşim İçin” mobil uygulamasını  Android işletim sistemli ve NFC uyumlu cep telefonu ve tabletlerine indirerek iyzico Cep POS  kullanımına başlayabiliyor. 

 

Kolay kurulum ve hızlı ödeme alma imkanı sağlayan iyzico Cep POS üye iş yerlerine, tek entegrasyonla akıllı cihazlarını POS’a çevirerek, bankaya başvurma gerektirmeden, anında temassız ödeme alma imkanı sağlıyor.  Ayrıca iyzico Cep POS, fiziki mağaza alışverişlerinin yanı sıra, satış noktalarında, kapıda ödemelerde ve stant satışlarında da kullanılabilecek.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *