«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. İzmit Seyahat Kartları Merkezi öğrencilerle dolup taşıyor

İzmit Seyahat Kartları Merkezi öğrencilerle dolup taşıyor

izmit-seyahat-kartlari-merkezi-ogrencilerle-dolup-tasiyor.jpg

Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim-öğretimin başlamasıyla öğrenciler, ulaşımda kullanacakları Kocaeli Kart için yeni İzmit Seyahat Kartları Merkez Ofisi’nin yolunu tuttu

 

Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim-öğretimin başlamasıyla öğrenciler, ulaşımda kullanacakları Kocaeli Kart için yeni yerinde hizmete giren İzmit Seyahat Kartları Merkez Ofisi’nin yolunu tuttu. Üniversitelerde tercihlerin açıklanmasının ardından Kocaeli’ni seçen binlerce öğrenci kente gelmeye başladı. Yenilenerek Mimar Sinan Üstgeçidi sahil ayağında açılan İzmit Seyahat Kartları Merkez Ofisi’nin önü öğrencilerle dolup taştı.

 

GÜNLÜK 1700 ÖĞRENCİ BAŞVURUYOR

Artan Kocaeli Kart taleplerine hızla çözüm bulmayı ve yerinde hizmeti amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Seyahat Kartları Ofisi’ni yeni yerine taşıdı. Taleplerin yerinde ve zahmetsizce karşılanması için yenilenen ofis, öğrencilere ve vatandaşlara hizmet veriyor. Mimar Sinan Üstgeçidi altına yapılan yeni İzmit Seyahat Kartları Ofisi’ne günlük 1700 öğrenci başvuruyor. Öğrenciler, vize işlemleri ile diğer birçok farklı hizmeti tek yerden alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *