«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. “Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin” Projesi Kapsamında Çağla Şıkel ve Prof. Dr. Beyza Özçınar Penti Müşterileriyle Bir araya Geldi!

“Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin” Projesi Kapsamında Çağla Şıkel ve Prof. Dr. Beyza Özçınar Penti Müşterileriyle Bir araya Geldi!

kadin-eli-degsin-ihtimaller-degissin-projesi-kapsaminda-cagla-sikel-ve-prof-dr-beyza-ozcinar-penti-musterileriyle-bir-araya-geldi.jpg

Tüm dünyada ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ olarak kabul edilen Ekim ayı boyunca, meme kanseri ile mücadelede erken tanının önemine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 

 

Kadınları en iyi anlayan marka Penti ise bu yıl meme kanseri bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ve Roche Türkiye ile bir araya geldi. 

 

Roche Türkiye’nin, hayata geçirdiği “Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin” kampanyası ile tüm kadınlara “Var mısın İhtimalleri Değiştirmeye” sloganıyla seslenen markaya destek veren Penti; proje kapsamında tüm kadınları meme kanserini sembolize eden ‘Pembe Kurdele Takma Günü’ olan 26 Ekim'de Vadistanbul AVM’deki Penti mağazasında ağırladı. 

 

Meme Sağlığı Farkındalık Etkinliği 26 Ekim’de Vadistanbul Mağazası’nda gerçekleşti.

Penti’nin destekçisi olduğu “Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin” kampanyası ile kadınların meme kanserine yönelik semptomları nasıl belirleyebileceğine ilişkin farkındalık yaratmayı amaçlayan kampanya kapsamında 14.30- 1630 saatleri arasında Vadistanbul AVM’deki Penti mağazasında Çağla Şıkel moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, MEMEDER Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beyza Özçınar meme kanserinde erken tanının ve kendi kendine meme muayenesinin önemini aktararak merak edilen soruları yanıtladı.

 

Penti, MEMEDER ile Kadınların Hayatına Dokunuyor

Penti kampanya kapsamında 15 yıldır Türkiye’de meme kanserinde erken tanı, tarama ve tedaviye yönelik projeler üreterek toplumu meme sağlığı ve hastalıkları konusunda bilinçlendiren ve 40-49 yaş arası kadınların ücretsiz mamografi çektirmesini sağlayan Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ile de iş birliği yaparak, meme kanseriyle mücadele eden kadınların kullanması için MEMEDER’e  ameliyat sütyenleri bağışladı. 

 

Aynı zamanda Penti, 26 Ekim tarihinde satın alınan her sütyenden elde ettiği gelirin bir kısmını meme sağlığı farkındalık çalışmalarına destek olmak için Meme Sağlığı Derneği’ne (MEMEDER) bağışlayarak, kadınların hayatına dokunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *