«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Kalyon PV’nin SolarUp Hızlandırma Programı’nda son aşamaya gelindi

Kalyon PV’nin SolarUp Hızlandırma Programı’nda son aşamaya gelindi

kalyon-pvnin-solarup-hizlandirma-programinda-son-asamaya-gelindi.jpg

Kalyon PV tarafından Viveka iş birliği ile düzenlenen, yenilenebilir enerji sektöründe etki yaratabilecek projeleri desteklemeyi hedefleyen SolarUp Hızlandırma Programı’nda son aşamaya gelindi. Yüzlerce başvuru arasından seçilen 9 girişim, PoC sürecine geçti

 

 

Gelecek kuşaklara sağlıklı bir dünya bırakma hedefi doğrultusunda yenilenebilir enerji ve yenilenebilir enerji teknolojileri üreten Kalyon PV geçtiğimiz aylarda, inovatif teknolojileri hayata geçirmek ve ekosistemi desteklemek amacıyla ‘SolarUp Hızlandırma Programı’nı başlatmıştı. 

 

Ar-Ge dahil güneş paneli üretiminin dört aşamasının tek çatı altında toplandığı tesisiyle dünyada tek olan Kalyon PV, ’SolarUp Hızlandırma Programı ile uygulanabilir projelere kapılarını açtı. Programa yapılan yüzlerce başvuru arasından seçilen ve PoC (Proof of Concept/Konsept Kanıtlama) sürecine kalan 9 girişimin her biri, 50 bin TL tutarında PoC bütçesi ile desteklendi. 

 

PoC Sürecine 9 Girişim ile Devam Ediliyor

Kalyon PV tarafından düzenlenen ve Viveka iş birliği ile yürütülen SolarUp Hızlandırma Programı, sektör ayrımı yapmaksızın, Sürdürülebilirlik, Güneş Enerjisi, Endüstri 4.0, Akıllı Makineler, Yeşil Teknolojiler, Dijital Dönüşüm ve Yenilikçi Malzemeler alanındaki ölçeklenebilir teknoloji çözümleri ile bir araya geldi. 

 

Ankara ve İstanbul'da düzenlenen toplantılarda ekosistem paydaşlarını bir araya getiren ve sürdürülebilir enerji alanında Türkiye’nin en önemli hamlesini hayata geçiren programda, 9 girişim ile PoC sürecine devam ediliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *