«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Kartepe’de 8 Sokak Asfaltlandı

Kartepe’de 8 Sokak Asfaltlandı

kartepede-8-sokak-asfaltlandi.jpg

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Uzuntarla ve İbrikdere’de yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, göreve gelmesinden bu yana üst yapı çalışmalarını yakından takip ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Uzuntarla ve İbrikdere Mahallesi’nde yaptıkları asfalt serim çalışmalarını Başkan Kocaman yerince inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

1353 TON ASFALT SERİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Uzuntarla Mahallesi’nde 319 ve 321. sokaklar, İbrikdere Mahallesi’nde 25, 29, 109, 101, 140 ve 133 sokaklarda asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından 1353 ton asfalt serimi ile sokaklar daha modern duruma geldi.

 

PLANLI VE HIZLI ÇALIŞMA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Yapılan her yatırımla ilçemiz her geçen gün daha modern bir kent olmaktadır. Hemşehrilerimizin daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlamaları için üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Planlı ve hızlı çalışarak kısa sürede üst yapı ihtiyaçlarımızı tamamlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *