«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Kartepe'nin Sporcuları birincilikle döndü

Kartepe'nin Sporcuları birincilikle döndü

kartepenin-sporculari-birincilikle-dondu.jpg

Kartepeli sporcular 06-09 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası’nda derece ile döndüler.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın desteği ile Kartepeli gençler sporun her branşında yeteneklerini geliştiriyor. 06-09 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası’nda mücadele eden Kartepeli sporcular madalya kazandılar. 

YEDİ KATEGORİDE MÜCADELE

Genç sporcular Çanakkale Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda düzenlenen Minik, Yıldız, Ümit, Genç, U21 (Erkek – Kız) Ferdi Kata ve Kumite, 10-11 yaş Minik Kız – Erkek Kata – Kumite Takım, 12-13 yaş Minik Kız – Erkek Kata – Kumite Takım, Ümitler Kız – Erkek Kata – Kumite Takım, Gençler Kız – Erkek Kata – Kumite takım,  U21 Kız- Erkek Kata – Kumite Takım olmak üzere 7 kategoride mücadele ettiler.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Çanakkale’de düzenlenen turnuvada Kartepe Belediyesporlu sporculardan Aslı Berra Kurt ve Beyza Topal birinci, Rabia Su Uray ikinci, Zeynep Çitli, Aysima Hatiye Kurt, Esma Gül ve Belinay Pistil üçüncü oldular. Ayrıca büyükler kadın ve erkek takımları da üçüncülük elde ettiler.

GENÇLERİMİZ GURUR KAYNAĞIMIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Gençlerimiz istediği sürece eğitim ve spor alanlarında desteğimizi güçlendiriyoruz. Onların başarıları bizim gurur kaynağımız. Nice başarılarını görmek nasip olsun İnşallah. Her zaman yanlarındayız” açıklamasında bulundu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *