«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Kaş Ova Spor Salonu'nda spor kursları düzenleniyor

Kaş Ova Spor Salonu'nda spor kursları düzenleniyor

kas-ova-spor-salonunda-spor-kurslari-duzenleniyor.jpg

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kaş Ova Spor Salonu’nda 8-16 yaş çocuk ve gençlere yönelik basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi takım sporları kursları düzenleniyor. Önemli bir ihtiyaca cevap verildiğini söyleyen bölge halkı, spor kurslarından son derece memnun.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş’ın Ova Mahallesi’ne kazandırdığı Ova Spor Salonu hizmet vermeye başladı. 2 bin 600 metrekare kapalı alana sahip, uluslararası standartlara uygun olarak inşa edilen kapalı spor salonunda 8-16 yaş çocuk ve gençler için takım sporu kursları düzenleniyor.

 

KATILIM YOĞUN

Kurslar hakkında ilgi veren Kaş Ova Spor Salonu Eğitim Sorumlusu Gürkan Keçeli “Salonumuz çok amaçlı bir spor salonu. Basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi antrenmanlarımız var. Bunun yanına bayanlarımız için ASFİM step, aerobik, zumba ve pilates kursları veriyoruz. 5-8 yaş arası çocuklarımız için çocuk jimnastiği kurslarımız var. Şu an yetişkin ve çocuk olmak üzere yaklaşık 450 kursiyerimiz bulunuyor” dedi.

 

ÖĞRENCİLER MUTLU

Ücretsiz olan kurslara katılım oldukça yoğun. Spor Salonu’nun bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verdiğini belirten öğrenciler ve bölge halkı en yakın spor salonunun kendilerine yarım saat mesafede ulunan Kaş’ta olduğunu söyledi. Kursların ücretsiz olmasının da ayrıca kendilerini memnun ettiğini söyleyen vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Basketbol ve voleybolu okul bahçesinde teneffüslerde oynayabildiklerini ifade eden öğrenciler ise, “Başka oynayabileceğimiz potası ya da filesi olan bir yer yoktu. Ama şimdi Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı salona geliyoruz. Burada hem oyunun kurallarını öğreniyoruz hem de antrenman yapıyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *