«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Keşif Sezonu WoW Classic'te Şimdi Yayında

Keşif Sezonu WoW Classic'te Şimdi Yayında

kesif-sezonu-wow-classicte-simdi-yayinda.jpg

World of Warcraft Classic, oyuncuları bir kez daha Azeroth’a dönüp yeni maceralar ve birçok keşifle dolu bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor. Şu an oyunda mevcut olan Keşif Sezonu’nda oyuncular, karakterleri için yeni yeteneklerin ve oyun tarzlarının kilidini keşif ve deney ile açacakları farklı bir Azeroth’a girecekler.

Classic Dönem diyarlarından erişilebilen Keşif Sezonu, aralarında şunlar da bulunan yeni özellikler ve eşsiz kural sistemleriyle geliyor:

  • RÜNLER
    1. Oyuncuların dünyanın dört bir yanında onlara bazıları daha önce WoW Classic sınıflarının kullanımına sunulmamış yeni yeteneklere erişim imkânı verecek özel rünler keşfetmeleri gerekecek.
  • RÜN İŞLEME
    1. Oyuncular, çarpışmada değilken yetenek değiştirme olanağı sunup onları deney yapmaya teşvik edecek rün işleme aracılığıyla sınırlı bir sayıda rün uygulayabilecek.
  • Aşamalı Seviye Sınırı Artışları
    1. Başlangıçta 25’le sınırlı olacak Keşif Sezonu seviyesi zamanla artarak her seviye bandında değişen ve daha yenilikçi bir oyun sonu deneyimi sunacak.
  • Yeniden Tasarlanmış Classic Zindanları
    1. Önceden 5 oyunculuk bir seviye atlama zindanı olan ve oyuncuların dizilimlerini sınayacak heyecan verici zorluklar sunmak için yeniden tasarlanmış patron karşılaşmalarıyla baştan işlenen 10 kişilik 25. seviye Blackfathom Derinlikleri baskınından başlayarak her aşamanın seviye sınırıyla oyunculara deneyimleyebilecekleri yeni içerikler sunulacak.
  • Dünya PvP Etkinlikleri
    1. Yeni baskınlara ek olarak her seviye bandının sınır bölgesinde oyuncuların yeni yeteneklerini birbirlerine karşı test edebileceği dünya PvP etkinlikleri yapılacak. 25. seviye başlangıç PvP bölgesi, Ashenvale’da olacak. 

Keşif Sezonu hakkında daha fazla bilgi için World of Warcraft web sitesini ziyaret et. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *