«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Şampiyonu Gölcük Belediyesi

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Şampiyonu Gölcük Belediyesi

kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sampiyonu-golcuk-belediyesi.jpg

Gölcük Belediyesi, Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol müsabakalarında şampiyon oldu.

 

Gölcük Belediyesi ile Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde 03-09 Ekim Amatör Spor Haftası’nda spor etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol, atletizm, futsal ve güreş müsabakalarına yaklaşık 200 sporcu katıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de tribünden takip ettiği kurumlar arası voleybol müsabakaları final maçını kazanan Gölcük Belediyesi takımı ise şampiyon oldu.

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen müsabakalarda dereceye girenlere ise ödülleri 17 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenen törende takdim edildi. Törende dereceye giren sporculara ödüllerini; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gölcük ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert takdim ettiler.

 

BAŞKAN SEZER SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Törende konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kurumlar arası voleybol turnuvasında şampiyon olan Gölcük Belediyesi Voleybol Takımı sporcularımızı, müsabakalarda dereceye giren ve katılan tüm sporcularımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *