«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. MediaMarkt’tan CLUB üyelerine özel 1.500 TL’ye varan indirim

MediaMarkt’tan CLUB üyelerine özel 1.500 TL’ye varan indirim

mediamarkttan-club-uyelerine-ozel-1-500-tlye-varan-indirim.jpg

MediaMarkt, 2 Ekim’e kadar sürdüreceği kampanya ile CLUB üyelerine özel seçili ürünlerde geçerli 1.500TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. 

 

Yıl genelinde ve özel günlerde tüketicilere uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla cazip kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı CLUB üyelerine özel kampanya başlattı. Buna göre 2 Ekim Pazar gününe dek sürecek kampanya kapsamında küçük ev aletlerinden televizyonlara, telefondan beyaz eşyalara çeşitli ürünlerin yer aldığı sepetlerde 1.500 TL’ye varan indirimler sunulacak.

 

MediaMarkt’ın mağazalarında, mobil uygulamasında ve mediamarkt.com.tr’de CLUB üyelerine uygulayacağı kampanyada seçili ürünlerin yer aldığı sepetlerde;

 

  • 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL,
  • 15.000 TL ve üzerinde 750 TL,
  • 25.000 TL ve üzerinde ise 1.500 TL indirim sağlanacak.

 

Tüketiciler kampanya detaylarına İhtiyaçların için kaçırılmayacak fırsatlar! | MediaMarkt sayfasına tıklayarak ulaşabilirler.

 

MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay

Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Tüketiciler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com‘e tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *