«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Micro Focus Türkiye’nin başarılı yöneticilerinin global sorumlulukları genişliyor

Micro Focus Türkiye’nin başarılı yöneticilerinin global sorumlulukları genişliyor

micro-focus-turkiyenin-basarili-yoneticilerinin-global-sorumluluklari-genisliyor.jpg

Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden Micro Focus, Türkiye ekibindeki başarılı yöneticilere yeni uluslararası sorumluluklar vermeye devam ediyor.  
Son olarak Micro Focus Türkiye Bölge Satış Müdürü Cumhur Keleş’in  
sorumluluk alanına, Hollanda ve Nordik bölgesi de eklendi. 

 

Micro Focus operasyonunun öne çıkan ülkelerinden biri olan Türkiye, başarılarını global sınırlara taşımaya devam ediyor. Uzun yıllar Türkiye operasyonunu büyük başarıyla yöneten Deniz Kırca’nın eylül ayı itibarıyla BT Operasyon Yönetimi Dönüşüm ve Strateji Liderliğine atanmasının ardından, bu kez Micro Focus Türkiye Bölge Satış Müdürü Cumhur Keleş’in de uluslararası sorumlulukları artırıldı. Halen Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs bölgesinden sorumlu olan Keleş’in sorumluluk alanına, 1 Kasım tarihi itibarıyla Hollanda’nın yanı sıra Nordik ülkeleri diye adlandırılan İsveç, Norveç, Finlandiya ve Danimarka da eklenecek.  

 

Cumhur Keleş, yeni göreviyle ilgili olarak, “Son 5 yılda Veri Gizliliği ve Mahremiyeti konusuna yoğunlaştım ve çalışmalarımla bu alanda farkındalık yaratmaya odaklandım. Türkiye’de farklı sektörlerdeki önemli şirketlerde gerçekleştirdiğim projelerden edindiği deneyimi, şimdi yurt dışına taşıyacağım için heyecanlı ve mutluyum. Bu anlamda Hollanda ve Nordik bölgesindeki Micro Focus organizasyonuna değer katacağıma inanıyorum” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *