Migros, sürdürülebilir ekosistem vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiği projeleriyle perakende sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.
Bir Cevap YazMigros Şarj Ağı İşletmeci Lİisansı Alan İlk Perakende Şirketi Oldu


Migros, sürdürülebilir ekosistem vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiği projeleriyle perakende sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.
Bir Cevap YazSermaye piyasalarının son yıllarda yakaladığı büyümeyi ve gelişimi aynı ivmeyle devam ettirebilmesi için en az 25 bin çalışana ihtiyaç duyuluyor.
Güney Amerika futbol liglerinin Türkiye’deki yayıncısı D-Smart, hafta sonu başlayacak Arjantin Premier Ligi’ni 2023 sezonunda da evlerinize taşıyacak.
2023 yılı ilk çeyrek satış gelirlerini 539,2 milyon TL’ye, net kârını 21,7 milyon TL’ye taşıyan Arzum, yılın ilk yarısında net kârını 119,6 milyon TL’ye, toplam satış gelirini 1,3 milyar TL’ye yükseltti.
7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla İstanbul Fuar Merkezi’nde 29’uncu kez imalat sanayini aynı çatı altında buluşturacak WIN EURASIA – World of Industry Fuarı’na dair son gelişmeler ve gerçekleşecek etkinlikler, İstanbul Marriott Otel Şişli’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.
Bir şirkete bağlı olmadan çalışan danışmanlar, yaratıcı profesyoneller, teknoloji uzmanları ve farklı meslek grupları için Avrupa’da bağımsız çalışma fikri giderek daha fazla araştırılıyor. Almanya da...
