«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. NG Kütahya Seramik Stant Alanını 5 Günde 10 Bine Yakın Kişi Ziyaret Etti

NG Kütahya Seramik Stant Alanını 5 Günde 10 Bine Yakın Kişi Ziyaret Etti

ng-kutahya-seramik-stant-alanini-5-gunde-10-bine-yakin-kisi-ziyaret-etti.jpg

NG KÜTAHYA SERAMİK 2023 KOLEKSİYONUNA UNICERA’DA BÜYÜK İLGİ

 

NG Kütahya Seramik, Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na 2023 koleksiyonu ile damga vurdu. Avrupa’dan Körfez ülkelerine, Ortadoğu’dan Rusya’ya kadar çok sayıda ülkeden de ziyaretçileri ve sektör profesyonellerini ağırlayan NG Kütahya Seramik standı yoğun ilgi gördü. Stant alanını 7-11 Kasım tarihleri arasında 10 bine yakın kişi ziyaret etti. Dünyanın farklı bölgelerinde yer alan nadir ve değerli taşlardan ilham alan 2023 koleksiyonu büyük beğeni topladı.

  

Türkiye’nin yanı sıra pek çok ülkenin sektör temsilcileri tarafından da yakından takip edilen dünyanın 2. Büyük ihtisas fuarı UNICERA 2022’de 5 günlük maraton sona erdi. Tasarımda sınır tanımayan yaklaşımıyla Türk seramik sektörünün dünyadaki vitrinine değer kazandıran NG Kütahya Seramik, farklı doku, renk ve boyutlara sahip 2023 koleksiyonu ile bu sene de UNICERA’ya damgasını vurdu. 

 

NG Kütahya Seramik, sektörün buluştuğu UNICERA’da dünyada daha önce üretilmemiş renk ve ebatlardaki serileriyle Türk seramik sektörünün ulaştığı son noktanın da temsilcisi oldu.  DDG teknolojisiyle tasarladığı 3DF’in yanı sıra Stardust Effect, Soft ve Metronorm koleksiyonlarıyla işlevselliği, zamansız güzelliği ve teknolojiyi buluşturan inovatif yaklaşımını fuarda gözler önüne serdi. 

 

NG Kütahya Seramik Standına Büyük İlgi

İstanbul Fuar Merkezi’nde 7 Kasım’da açılışı yapılan UNICERA Seramik, Mutfak ve Banyo fuarında bin metrekarenin üzerinde bir alana kurulan NG Kütahya Seramik standı birbirinden özel ürünleri ve uzman satış personeliyle fuarın en çok ilgi gören markası oldu. 2023 koleksiyonu ile NG Kütahya Seramik standı 5 günde yaklaşık 10 bin kişiyle ziyaretçi akınına uğradı.

 

2023 Koleksiyonu Tam Not Aldı

NG Kütahya Seramik 2023 koleksiyonu tasarım ve teknolojisiyle de fuarda fark yarattı. NG Kütahya Seramik, endüstri 4.0 fabrikasında DDG teknolojisini kullanarak tüm zamanların en yenilikçi koleksiyonu 3DF ile mekanlara bambaşka bir boyut kazandırıyor. Modern ve klasik mermer dokularından ilham alan koleksiyon, özel teknolojisi ile 3D görünümüne olağanüstü bir derinlik katıyor ve geleneksel yöntemler ile elde edilemeyecek etkileri mekânlarda yaşatıyor. Bu özel teknoloji ile seramik yüzeylerin kurallarını yeniden yazan NG Kütahya Seramik, 3D yüzey dekorasyonu ile dokusal efektleri fazlasıyla hissettiriyor. İnovatif koleksiyonuyla yaşam alanlarında hem mat hem de parlak görünümler sunuyor. 3DF koleksiyonunun başyapıtları; Ares, Damasen, Lord, Luserna, Darka, Traverten, Artos, Beton, Liberty, Nuvola, Atrium, Aston ve Moonstone günümüz mimari dünyasını sofistike ve zengin yüzey seçenekleriyle tanıştırıyor.

 

Yaşam Alanlarını Değerini Yükseltiyor 

Stardust Effect koleksiyonu ilhamını yıldızlı gecelerin ışıltısından alıyor. Cesur renk tonlarının hâkim olduğu Tosca, Osso ve Delmar koleksiyonun göz alıcı serileri arasında yer alıyor. Teknoloji ve estetiğin bir araya geldiği koleksiyon, benzersiz ışıltısı ile kullanıcılarına çok özel bir deneyim yaşatıyor. Mermer yüzeyindeki kristal etkisi, eşsiz renk geçişleri, derinlik hissi yaratan görünümü ile Stardust Effect yaşam alanlarının değerini ve ışıltısını yükseltiyor. 

 

Soft Koleksiyonu ile Yeni bir Yaşam Felsefesi

NG Kütahya Seramik, Soft koleksiyonu ile de yepyeni bir yaşam felsefesi yaratıyor. Modern mermer tasarımıyla Tosca ve Crown, traverten görünümlü Ravel, duru hislere hitap ederek beyazın dinginliğini yansıtan Loren ve Carrara ürünlerinden oluşan koleksiyon, yumuşak yüzey dokusuyla yaşam alanlarına benzersiz bir kimlik kazandırıyor. Özenle üretilen karo yüzeylerin ipeksi dokuları, yumuşacık hisler uyandırarak seramik konforunu yaşatıyor.

 

Metronorm Serisi ile Dinamik Yüzeyler

Cesur renklere kendi mermer yorumunu katan Metronorm serisi, NG Kütahya Seramik’in en son trendlerden ilham alan minimalist koleksiyonu… Kendine özgü özel stiliyle seramiğin ayırt edici boyut çeşitliliğini yansıtan ve dinamik renk ile yüzeyleri olan koleksiyon, küçük ve büyük ölçekli tüm mimari projelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok farklı çeşitte döşeme kombinasyonu sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *