«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. PUBG MOBILE, BE@RBRICK ile ikonik figürleri savaş alanına taşıyor

PUBG MOBILE, BE@RBRICK ile ikonik figürleri savaş alanına taşıyor

pubg-mobile-berbrick-ile-ikonik-figurleri-savas-alanina-tasiyor.jpg

PUBG MOBILE ve BE@RBRICK iş birliği ile özel koleksiyon parçalarından esinlenerek tasarlanan yeni oynanış dinamikleri, eşyalar ve yoldaşlar oyun severlerin beğenisine sunulacak.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, dünyanın en çok aranan koleksiyon ürünlerinden bazılarını savaş alanına getirmek için koleksiyon markası BE@RBRICK ile yaptığı ortaklığı duyurdu.

Japon şirketi MEDICOM TOY CORPORATION tarafından tasarlanan ve üretilen BE@RBRICK koleksiyon figürleri, PUBG MOBILE oyuncularının beğenisine sunuluyor! Oyun severler Erangel’deki battle royale maçlarında rastgele olarak haritaya dağıtılan üç tür dev BE@RBRICK bulacaklar. Oyuncular onlarla etkileşime girerek buldukları BE@RBRICK türüne karşılık gelen malzemeleri kazanabilecekler.

Bu iş birliği ile savaş alanlarında oyunculara katılabilecek dört BE@RBRICK yoldaş, Sv. 3 Başlık BE@RBRICK Kanka, Avcı Kamuflajlı BE@RVRICK Kanka, Yeraltı Gezgini BE@RBRICK Kanka, Hava Yardımı BE@RBRICK Kanka oyuna eklenecek. Ayrıca oyuncuların kendi oyun içi PUBG MOBILE temalı BE@RBRICK koleksiyonlarını sergilemelerine olanak tanıyan yepyeni bir eşya koleksiyonu da mevcut olacak!

Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang, “Bu özel koleksiyonlar için yeni bir platform sunmaktan ve PUBG MOBILE’a ‘trend belirleyen’ bir marka getirmekten dolayı çok heyecanlıyız. BE@RBRICK, tıpkı bizim battle royale türünde sınırları zorladığımız gibi, koleksiyon alanında yaratıcılığın sınırlarını zorlayan, heyecan verici ve yaratıcı işler üretiyor. Kendileri PUBG MOBILE için mükemmel bir ortak ve oyuncuların da bu özel öğeleri oyun içinde görmeleri onlar için heyecan verici olacak. Ayrıca oyuncuların sınırlı sayıdaki fiziksel PUBG MOBILE BE@RBRICK satın almaya hak kazanmak için oyun içi etkinliklere katılarak, sanat tarihinin bir parçasına sahip olma şansını elde etmeleri için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

MEDICOM TOY CORPORATION Başkanı ve CEO’su Tatsuhiko Akashi ise “BE@RBRICK’i dünyanın dört bir yanındaki oyunculara tanıtmak için PUBG MOBILE ile çalışmaktan çok memnunuz. PUBG MOBILE ile hayranların BE@RBRICK ile yepyeni bir şekilde etkileşime girmesine olanak tanıyacak heyecan verici bir ortaklık üzerinde çalışmak büyük bir zevkti.” ifadelerinde bulundu.

BE@RBRICK etkinliği bugün, yani 14 Nisan 2023’te PUBG MOBILE’a geliyor ve 15 Mayıs 2023’te sona erecek. Oyuncular 31 Mayıs 2023 tarihine kadar BE@RBRICK yoldaşlarını ve eşyalarını satın alabilecekler.

Dahası PUBG MOBILE’ın BE@RBRICK’leri yakında gerçek dünyada görücüye çıkacak! Sınırlı sayıda üretilen PUBG MOBILE Air Drop BE@RBRICK’in fiziksel versiyonunu satın almaya hak kazanmak için oyuncuların yakında PUBG MOBILE’a gelecek oyun içi etkinliklere katılmaları gerekecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *