«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. QNB Finansbank'a dijital köprü ile “dünyanın en iyi dijital kobi bankası” ödülü

QNB Finansbank'a dijital köprü ile “dünyanın en iyi dijital kobi bankası” ödülü

qnb-finansbanka-dijital-kopru-ile-dunyanin-en-iyi-dijital-kobi-bankasi-odulu.jpg

QNB FİNANSBANK’A DİJİTAL KÖPRÜ İLE ‘DÜNYANIN EN İYİ DİJİTAL KOBİ BANKASI’ ÖDÜLÜ

 

QNB Finansbank, Dijital Köprü Platformu ile uluslararası prestijli ödül programı Global Finance’in “Dünyanın En İyi Dijital KOBİ Bankası” ödülünün sahibi oldu.

QNB Finansbank Dijital Köprü Platformu, bu yıl aldığı ulusal ve uluslararası dört ödülden sonra şimdi de dünyanın en prestijli ödül programlarından ‘Global Finance’ tarafından 2023 yılının ‘Dünyanın En İyi Dijital KOBİ Bankası’’ ödülünün sahibi oldu. 

Alınan ödülle ilgili açıklamada bulunan QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı Okay Yıldırım; “QNB Finansbank olarak firmaların hayatını kolaylaştıracak uygulamalar üzerinde durmaksızın çalışıyoruz. Sektörün gelişimi ve dijital dünyada iş yapış biçimlerine çözüm üretme konularına odaklanıyoruz. Dijital Köprü Platformu’ndaki dijital çözümler ile bugüne kadar yüz binden fazla firmaya işletmelerinin dijital dönüşümünde destek olduk. Bu alanda yürüttüğümüz çalışmaların karşılık bulduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Dijital Köprü, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Sektörün en prestijli ödül programlarından biri olan Global Finance tarafından düzenlenen 2023 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi KOBİ Bankası ödüllerinin yanında şimdi de ‘Dünyanın En İyi Dijital KOBİ Bankası’ ödülüne layık görülmek bizim için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı oldu. Bu ödül ile birlikte bu yıl beşinci ödülümüzü almış olduk. Hem bankacılık hem de dijital çözümleri ile birlikte 300 bine yakın firmaya ulaşan Dijital Köprü Platformumuz ile ekonominin itici gücü olan KOBİ’leri destekleyecek ürün ve hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Firmaların dijital dönüşümüne sunduğu katkılarla sektörün gelişiminde önemli role sahip Dijital Köprü Platformu, Türkiye’de ve dünyada ‘Platform Bankacılığı’nın öncüsü olmasından doğan sorumluluk ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Globalde de aldığı ödüller ile bu başarısını destekleyen Dijital Köprü; Bankacılık, e-Dönüşüm, e-Ticaret, Finans ve Yönetim kategorilerinde 20’den fazla çözümü müşterilerine özel avantajlı paketler ile sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *